притисни ентер »

Единствена Македонија: Никогаш нема да ги предадеме Македонија и Македонците
Единствена Македонија: Никогаш нема да ги предадеме Македонија и Македонците

Единствена Македонија: Никогаш нема да ги предадеме Македонија и Македонците

„Единствена Македонија најискрено им порачува на сограѓаните – Албанци да не помислуваат на нова војна, бидејќи овојпат нема да си имаат работа со некое предавничко македонско раководство од 2001 година, туку ќе се соочат со македонскиот народ. Но, прави голема грешка секој оној што мисли дека бројните привилегии што ги добија припадниците на терористичката

„Единствена Македонија“ никогаш нема да ги предаде Македонија и Македонците

„Единствена Македонија“ никогаш нема да ги предаде Македонија и Македонците

„Единствена Македонија најискрено им порачува на сограѓаните – Албанци да не помислуваат на нова војна, бидејќи овојпат нема да си имаат работа со некое предавничко македонско раководство од 2001 година, туку ќе се соочат со македонскиот народ. Но, прави голема грешка секој оној што мисли дека бројните привилегии што ги добија припадниците на терористичката

Единствена Македонија: Албанците практично добија – се, а Македонците изгубија премногу

Единствена Македонија: Албанците практично добија – се, а Македонците изгубија премногу

„Вчерашната закана на Артан Груби како портпарол на Али Ахмети дека ќе нема мир доколку не се прифати во целост законот за двојазичноста и покрај укажувањата на Венецијанската комисија за негова неприфатливост, претставува отворен повик за војна“, стои во соопштението објавено од Единствена Македонија. Тие исто така го  предупредуваат Али Ахмети да