притисни ентер »

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот
Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот Поголемиот дел од жените сметаат дека за издржливоста на мажите во текот на сексуалниот однос заслужни се мускулите или пак нивната кондиција. Меѓутоа – тоа не е вистина. Истражувачи од Универзитетот Кајзери во Турција, тврдат дека издржливоста кај мажите во текот

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Поголемиот дел од жените сметаат дека за издржливоста на мажите во текот на сексуалниот однос заслужни се мускулите или пак нивната кондиција. Меѓутоа – тоа не е вистина. Истражувачи од Универзитетот Кајзери во Турција, тврдат дека издржливоста кај мажите во текот на сексуалниот однос зависи од нивниот стомак – и тоа од неговата големина. Во истражувањето

Поради овие работи мажите се спремни да ја остават својата жена!

Поради овие работи мажите се спремни да ја остават својата жена!

За жал, љубовта не може секогаш да победи. Колку и да е силна иколку и вие да сте решени да опстанете како пар, постојат ситуации и околности кога мажите едноставно се повлекуваат. Можеби е заљубен повеќе отколку што можете да замислите, но некои работи можат да застанат на патот… И внимавајте – понекогаш е во вас проблемот. Сакате да го промените

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Поголемиот дел од жените сметаат дека за издржливоста на мажите во текот на сексуалниот однос заслужни се мускулите или пак нивната кондиција. Меѓутоа – тоа не е вистина. Истражувачи од Универзитетот Кајзери во Турција, тврдат дека издржливоста кај мажите во текот на сексуалниот однос зависи од нивниот стомак – и тоа од неговата големина. Во истражувањето

Еве зошто мажите изневеруваат !

Еве зошто мажите изневеруваат !

Зошто мажите изневеруваат? Ова е често поставувано прашање и нема единствен одговор. Но, едно е сигурно: ако некое лице изневерува, тогаш има причина за тоа. Не само една … Можеби другата половина не е толку близу до него како што било претходно. Или веројатно веќе не изгледа толку привлечен. Можеби таа едноставно станала премногу раздразлива или ја

Истражување: Од еден дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Истражување: Од еден дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Поголемиот дел од жените сметаат дека за издржливоста на мажите во текот на сексуалниот однос заслужни се мускулите или пак нивната кондиција. Меѓутоа - тоа не е вистина. Истражувачи од Универзитетот Кајзери во Турција, тврдат дека издржливоста кај мажите во текот на сексуалниот однос зависи од нивниот стомак - и тоа од неговата големина. Во истражувањето

МАЖИТЕ ОТКРИВААТ: Заради овие девет работи изневеруваме

МАЖИТЕ ОТКРИВААТ: Заради овие девет работи изневеруваме

Зошто мажите изневеруваат? Ова е често поставувано прашање и нема единствен одговор. Но, едно е сигурно: ако некое лице изневерува, тогаш има причина за тоа. Не само една ... Можеби другата половина не е толку близу до него како што било претходно. Или веројатно веќе не изгледа толку привлечен. Можеби таа едноставно станала премногу раздразлива или

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Истражување: Од овој дел на телото зависи колку мажите ќе бидат „издржливи“ во сексот

Поголемиот дел од жените сметаат дека за издржливоста на мажите во текот на сексуалниот однос заслужни се мускулите или пак нивната кондиција. Меѓутоа - тоа не е вистина. Истражувачи од Универзитетот Кајзери во Турција, тврдат дека издржливоста кај мажите во текот на сексуалниот однос зависи од нивниот стомак - и тоа од неговата големина. Во истражувањето

МАШКА ИСПОВЕСТ: 9 работи кои принудуваат на неверство

МАШКА ИСПОВЕСТ: 9 работи кои принудуваат на неверство

Зошто мажите изневеруваат? Ова е често поставувано прашање и нема единствен одговор. Но, едно е сигурно: ако некое лице изневерува, тогаш има причина за тоа. Не само една … Можеби другата половина не е толку близу до него како што било порано. Или веројатно веќе не изгледа толку привлечен. Можеби девојката едноставно станала премногу раздразлива или

Мажите најчесто ги изневеруваат овие жени

Мажите најчесто ги изневеруваат овие жени

Студијата спроведена од Универзитетот во Конектикат ги анализира односите каде едниот партнер заработува значително повеќе од другиот, а целта била да се утврди дали јазот во заработката ја зголемува веројатноста дека едниот партнер ќе го изневерува другиот. Добро е познато дека потпирањето на некого финансиски може да влијае на чувството за моќ и