притисни ентер »

WhatsApp во битка со лажните вести
WhatsApp во битка со лажните вести

WhatsApp во битка со лажните вести

Share Tweet Share Share Email Comments Тимот на моментално една од најпопуларните апликации за инстант-пораки меѓу корисниците, WhatsApp, ја тестира функцијата со која би можеле на едноставен начин да ги известат своите над 2 милијарди корисници дали некое тврдење/изјава и слично пренесено во пораките преку апликацијата кои ги добиле тие е точно или

„Вацап“ им објави војна на лажните вести

„Вацап“ им објави војна на лажните вести

„Вацап“, една од најпопуларните платформи за размена на инстант-пораки, тестира функција што може едноставно да им каже на нејзините 2 милијарди корисници дали одредено тврдење направено во пораките што ги добиле е точно. Во најновата бета-верзија на својата апликација „Андроид“ услугата во сопственост на „Фејсбук“ им овозможува на корисниците набрзина

„Вацап“ им објави војна на лажните вести

„Вацап“ им објави војна на лажните вести

„Вацап“ им објави војна на лажните вести „Вацап“, една од најпопуларните платформи за размена на инстант-пораки, тестира функција што може едноставно да им каже на нејзините 2 милијарди корисници дали одредено тврдење направено во пораките што ги добиле е точно. Во најновата бета-верзија на својата апликација „Андроид“ услугата во сопственост на „Фејсбук“