притисни ентер »

Специјално „полициско“ издание: Тјуниран Audi RS4 Avant
Специјално „полициско“ издание: Тјуниран Audi RS4 Avant

Специјално „полициско“ издание: Тјуниран Audi RS4 Avant

Оние кои уживаат да ја стиснат педалата за гас до максимум сепак ќе можат да здивнат, бидејќи станува збор само за примерок Германската организација „Tune it! Safe!“, која промовира безбедно унапредување и преправки на сериските модели на автомобили, во соработка со фирмата ABT го претстави новиот посакуван и специјално направен полициски модел – патролниот

Специјално „полициско“ издание: Тјуниран Audi RS4 Avant

Специјално „полициско“ издание: Тјуниран Audi RS4 Avant

Оние кои уживаат да ја стиснат педалата за гас до максимум сепак ќе можат да здивнат, бидејќи станува збор само за примерок Германската организација „Tune it! Safe!“, која промовира безбедно унапредување и преправки на сериските модели на автомобили, во соработка со фирмата ABT го претстави новиот посакуван и специјално направен полициски модел – патролниот

„Полициско“ Audi со 530 коњски сили  - лета со 300 км/ч

„Полициско“ Audi со 530 коњски сили - лета со 300 км/ч

Секоја година една германска тјунинг компанија ја претставува својата преработка на спортски автомобил во боите на германската полиција како дел од кампањата Tune it! Safe! за безбедност во сообраќајот. Лани тоа беше моделот BMW i8, а годинава полициската „униформа“ ја носи Audi RS4. Оваа тјунирана ѕверка може да се види на Саемот во Есен до 8 декември

Специјално издание: Полициски Audi RS4 моќен да „лета“ со 300 км/час

Специјално издание: Полициски Audi RS4 моќен да „лета“ со 300 км/час

Share Tweet Share Share Email Comments И оваа година кај германските автомобилски производители го продолжуваат Tune It! трендот со кој презентираат спецификациски појачан и преправен спортски автомобили со боите на германската полиција. Минатата година стануваше збор за BMW i8, додека оваа година полициската иконографија ќе ја носи Audi RS4. Овој

Пристигнува атрактивен полициски Ауди , вози до 300 км/час

Пристигнува атрактивен полициски Ауди , вози до 300 км/час

Минатата година стануваше збор за BMW i8, додека оваа година полициската иконографија ќе ја носи Audi RS4. Овој автомобил сигурно нема да го сретнете на пат се до 8-ми декември, кога ќе биде претставен на Саемот за автомобили во Есен. И она што го прави овој Audi посебен е класичниот тјунинг на мајсотрите од  ABT. За почеток, тие ги зголемија опциите

ПPИCТИГHУВA OПAСEН ПOЛИЦИCКИ АУДИ: Имa 530 КС и оди до 300 км/час

ПPИCТИГHУВA OПAСEН ПOЛИЦИCКИ АУДИ: Имa 530 КС и оди до 300 км/час

Ако возите по Autobahn, не мора да се грижите, барем кога станува збор за овој Audi. Секоја година, германски тјунер презентира преправка на спортски автомобили во боите на германската полиција, а сè за да го актуелизира кампањата Tune it! Safe! Минатата година стануваше збор за BMW i8, додека оваа година полициската иконографија ќе ја носи Audi RS4

Пристигнува опасен полициски Ауди: Има 530 КС и оди до 300 км/час

Пристигнува опасен полициски Ауди: Има 530 КС и оди до 300 км/час

Ако возите  по Autobahn, не мора да се грижите, барем кога станува збор за овој Audi. Секоја година, германски тјунер презентира преправка на спортски автомобили во боите на германската полиција,а сè за да го актуелизира кампањата Tune it! Safe! Минатата година стануваше збор за BMW i8, додека оваа година полициската иконографија ќе ја носи Audi RS4