притисни ентер »

Американски производи ќе бидат ослободени од давачки во Кина
Американски производи ќе бидат ослободени од давачки во Кина

Американски производи ќе бидат ослободени од давачки во Кина

Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег

Пресвртница: Кина ги укинува царините на одредени американски производи

Пресвртница: Кина ги укинува царините на одредени американски производи

Кина денес објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителни царини воведени минатата година како дел од трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори помеѓу Пекинг и Вашингтон во октомври чија цел е да се стави крај на трговската и технолошката борба помеѓу двете земји кои се

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Ослободувањето

Американски производи ослободени од царина во Кина

Американски производи ослободени од царина во Кина

Ослободувањето од царина ќе опфати 16 категории производи, а ќе важи од 17 септември за една година, соопшти Царинската комисија на кинеската Влада. Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Ослободувањето

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Ослободувањето

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Ослободувањето

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Ослободувањето

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина ослободува американски производи од царински давачки

Кина денеска објави список на американски производи кои ќе бидат ослободени од дополнителните царини воведени минатата година, во рамки на трговската војна со Вашингтон. Овој потег беше најавен пред планираните трговски разговори меѓу Пекинг и Вашингтон во октомври, чија цел е да се стави крај на трговско-технолошката борба меѓу двете земји. Ослободувањето