притисни ентер »

Ана Пантовиќ блесна во прекрасна креација на ЕЛЕНА ЛУКА
Ана Пантовиќ блесна во прекрасна креација на ЕЛЕНА ЛУКА

Ана Пантовиќ блесна во прекрасна креација на ЕЛЕНА ЛУКА

ЕЛЕНА ЛУКА, нашиот најпознат моден бренд, е сеприсутен кога станува збор за свечени и високо-општествени настани, како и прослави и обележување на битни датуми на многу компании во Македонија. Минатата недела, познатиот бренд за ексклузивна машка гардероба Signori, го прослави својот јубилеен 10-ти роденден, а некои од присутните дами, за еден ваков