притисни ентер »

ВИСТИНСКИ ЗАВОДНИК: Здравко Чолиќ среде аеродром и ЗАПЕА на увце, па ја БАКНА пред сите
ВИСТИНСКИ ЗАВОДНИК: Здравко Чолиќ среде аеродром и ЗАПЕА на увце, па ја БАКНА пред сите

ВИСТИНСКИ ЗАВОДНИК: Здравко Чолиќ среде аеродром и ЗАПЕА на увце, па ја БАКНА пред сите

Еден од најпопуларните пејачи на овие простори, Здравко Чолиќ, синоќа одржа концерт на црногорското приморје, а на аеродромот во Подгорица ги изненади сите кога на една од вработените ѝ го отпеа својот хит „Моја драга“. Девојката не го криеше воодушевувањето, а Чола како вистински џентлмен во еден момент ѝ ја бакна раката. View this post on Instagram

ВИСТИНСКИ ЗАВОДНИК: Здравко Чолиќ среде аеродром и ЗАПЕА на увце, па ја БАКНА пред сите

ВИСТИНСКИ ЗАВОДНИК: Здравко Чолиќ среде аеродром и ЗАПЕА на увце, па ја БАКНА пред сите

Еден од најпопуларните пејачи на овие простори, Здравко Чолиќ, синоќа одржа концерт на црногорското приморје, а на аеродромот во Подгорица ги изненади сите кога на една од вработените ѝ го отпеа својот хит „Моја драга“. Девојката не го криеше воодушевувањето, а Чола како вистински џентлмен во еден момент ѝ ја бакна раката. View this post on Instagram

Здравко Чолиќ ѝ запеа на увце, па ја бакна пред сите

Здравко Чолиќ ѝ запеа на увце, па ја бакна пред сите

Еден од најпопуларните пејачи на овие простори, Здравко Чолиќ, синоќа одржа концерт на црногорското приморје, а на аеродромот во Подгорица ги изненади сите кога на една од вработените ѝ го отпеа својот хит „Моја драга“. Девојката не го криеше воодушевувањето, а Чола како вистински џентлмен во еден момент ѝ ја бакна раката.

Здравко Чолиќ и запеа на увце, па ја бакна пред сите

Здравко Чолиќ и запеа на увце, па ја бакна пред сите

ИЗВОР Скопје24 | февруари 10, 2019 Еден од најпопуларните пејачи на овие простори, Здравко Чолиќ, синоќа одржа концерт на црногорското приморје, а на аеродромот во Подгорица ги изненади сите кога на една од вработените ѝ го отпеа својот хит „Моја драга“. Девојката не го криеше воодушевувањето, а Чола како вистински џентлмен во еден момент ѝ ја бакна