притисни ентер »

Батинци без вода
Батинци без вода

Батинци без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради дефект на приклучна цевка од ф1 на ул.7 бр.12 во с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.30 часот до о0тстранување на дефектот. ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради дефект на приклучна цевка

Поради дефект Батинци без вода

Поради дефект Батинци без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради дефект на приклучна цевка од ф1 на ул.7 бр.12 во с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.30 часот до отстранување на дефектот.

Без вода улица „Леринска“ во Козле

Без вода улица „Леринска“ во Козле

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф2 на улица „Леринска“ бр.73 во Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.00 часот до завршување на работите. ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф2 на улица „Леринска“

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска поради дефект на приклучна цевка од ф1 на ул.7 бр.12 во с.Батинци, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од с.Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.30 часот до отстранување на дефектот.

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Водоснабдувањето ќе биде прекинато до отстранувањето на дефектот Поради дефект на водоводната мрежа, денеска без вода ќе бидат корисниците од селото Батинци. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:30 часот до отстранувањето на дефектот, соошти ЈП Водовод и канализација Скопје. Преземањето на оваа содржина или на делови од неа без непосреден договор

Без вода улица „Леринска“ во Козле

Без вода улица „Леринска“ во Козле

ЈП Водовод и канализација-Скопје информира дека денеска, поради уличен дефект ф2 на улица „Леринска“ бр.73 во Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09.00 часот до завршување на работите.

Дел од Козле без вода за пиење

Дел од Козле без вода за пиење

Јавното претпријатие Водовод и каналализација ги информира граѓаните дека поради уличен дефект ф-2“ на Леринска 73-Козле, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од истата улица. Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување.

Батинци денеска без вода

Батинци денеска без вода

Поради дефект на водоводната мрежа, денеска без вода ќе бидат корисниците од село Батинци.

Дефектот во Карпош е саниран

Дефектот во Карпош е саниран

Уличниот дефект на ул.Бранислав Нушиќ 11 во населбата Карпош е саниран и водоснабдувањето е нормализирано  во 19:00часот.

Без вода делови од Карпош

Без вода делови од Карпош

Во прекин е водоснабдувањето на жителите на улицата „Бранислав Нушиќ“, „Шекспирова“ и „8 Септември“ во населбата Карпош. Причината за ова е уличен дефект Ф-100 мм на улицата „Бранислав Нушиќ“ бр.11. Прекинот ќе трае до санирање на дефектот, соопшти ЈП „Водовод и канализација“. Во прекин е водоснабдувањето на жителите на улицата „Бранислав Нушиќ“, „Шекспирова“