притисни ентер »

Чувајте го вашиот вид: 6 начини како да го заштитите
Чувајте го вашиот вид: 6 начини како да го заштитите

Чувајте го вашиот вид: 6 начини како да го заштитите

Овие 6 начини претставуваат вистинска превентива и заштита на здравјето на вашите очи. Правилно поставето го работното биро Поставете го на место каде што ќе може да ја видите најдалечната точка во просторијата. Исто така, компјутерот или мониторот не ги поставувајте покрај прозорец, бидејќи силното светсло создава стрес за очите. Менувајте го фокусот