притисни ентер »

Додека „големите“ игнорираат- Нефи демонстрира
Додека „големите“ игнорираат- Нефи демонстрира

Додека „големите“ игнорираат- Нефи демонстрира

Денеска градоначалникот на Струга, г-нот Рамиз Мерко во интервју за Саше Ивановски-Политико, изјави дека не гледа никаков проблем во тоа што отишол на отворањето на локалот на советникот од ДУИ во Охрид, Нефи Усеини. Според Мерко, ако локалот е веќе изграден, значи не е дивоградба.  Во истото интервју Мерко истакна уште дека не се вистините тврдењата