притисни ентер »

Двајца комшии решиле да одат на печалба во Либија. Им стигнале документите и тргнале на пат…
Двајца комшии решиле да одат на печалба во Либија. Им стигнале документите и тргнале на пат…

Двајца комшии решиле да одат на печалба во Либија. Им стигнале документите и тргнале на пат…

Двајца комшии решиле да одат на печалба во Либија. Им стигнале документите и тргнале на пат. Арно ама, едниот го запрале на граница и не го пуштиле да помине. Тој се вратил дома и ѝ рекол на жена си: – Додека комшијата не се врати од Либија, јас ќе се кријам и ќе се правам дека сум во Либија, да не ми се смеат комшиите дека не ме пуштиле на граница