притисни ентер »

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ ( Nutrients ). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ ( Nutrients ). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ (Nutrients). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да пијат

Nutrients: Пивото позитивно влијае на здравјето, се препорачува по едно дневно за жените и две за мажите

Nutrients: Пивото позитивно влијае на здравјето, се препорачува по едно дневно за жените и две за мажите

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ (Nutrients). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да пијат

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пиењето благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс” ( Nutrients ). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да пијат

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пивото позитивно влијае на човековото здравје

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ ( Nutrients ). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да

Жените треба да пијат по едно пиво дневно, а мажите најмногу две – Пивото благотворно влијае на здравјето

Жените треба да пијат по едно пиво дневно, а мажите најмногу две – Пивото благотворно влијае на здравјето

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс” (Nutrients). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да пијат

Истражување: Пиењето пиво во разумни количини штити од срцеви заболувања

Истражување: Пиењето пиво во разумни количини штити од срцеви заболувања

Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ ( Nutrients ). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние кои не сакаат да пијат алкохол. Според науката, сепак, умерената употреба е клучна. На жените им се препорачува да

Најновото истражување ќе ги израдува љубителите на пивото: Овој алкохол позитивно влијае на човековото расположение

Најновото истражување ќе ги израдува љубителите на пивото: Овој алкохол позитивно влијае на човековото расположение

Најновото истражување ќе ги израдува љубителите на пивото: Овој алкохол позитивно влијае на човековото расположение Пиењето пиво благотворно влијае на човековото здравје, посочува ново истражување објавено во списанието „Нутришнтс“ (Nutrients). Имајќи го предвид широкиот спектар на безалкохолни пива, оваа информација може да биде корисна и за оние