притисни ентер »

Арсовска најави тужба за клевета: Повеќе од очигледен е стравот на СДСМ и Петре Шилегов
Арсовска најави тужба за клевета: Повеќе од очигледен е стравот на СДСМ и Петре Шилегов

Арсовска најави тужба за клевета: Повеќе од очигледен е стравот на СДСМ и Петре Шилегов

Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ. Не само што информациите изнесени на прес конференцијата не се точни, туку безобразна политичка конструкција. Поради тоа ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој ги изнесе овие невистини. Јас не сум политичар, зад мене не стои политичка партија да ме брани, затоа ќе се бранам по институционален

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Каевски мора да ги одработува станот и 4 милиони денари, со  ширење на лаги и клевети за ВМРО-ДПМНЕ и Данела?!

ВМРО-ДПМНЕ: Дали Каевски мора да ги одработува станот и 4 милиони денари, со ширење на лаги и клевети за ВМРО-ДПМНЕ и Данела?!

Дали Каевски мора да ги одработува станот и 4 милиони денари, со ширење на лаги и клевети за ВМРО-ДПМНЕ и Данела?! Каевски треба да каже, а и ДКСК да отвори случај како Каевски со само 30-тина години се стекнал со стан во Скопје кој тврди дека чини 60.000 евра и 4 милиони денари депозит во банка. Тоа се вкупно над 125.000 евра за еден млад триесетгодишник

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ штотуку го потврди скандалот, нивната Данела Арсовска крадела струја

СДСМ: ВМРО-ДПМНЕ штотуку го потврди скандалот, нивната Данела Арсовска крадела струја

ВМРО-ДПМНЕ само го потврди скандалот дека нивната кандидатка Данела Арсовска со години крадела струја. – велат од СДСМ. Фирмата „Империал – Данела“ ДООЕЛ Скопје, понатаму „Империал ДООЕЛ увоз-извоз Скопје“ во кои таа била управител и сопственик со години под закуп ја имала салата Расадник во Кисела Вода и не плаќала струја. Фирмата на Данела направила

Арсовска: Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ

Арсовска: Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ

Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ, реагира кандидатката за градоначалничка на Град Скопје Даниела Арсовска на прес конференцијата од страна на СДСМ . „Не само што информациите изнесени на прес конференцијата не се точни, туку се безобразна политичка конструкција. Поради тоа ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој ги

Арсовска: Ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој изнесе невистини

Арсовска: Ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој изнесе невистини

Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ. Не само што информациите изнесени на прес конференцијата не се точни, туку безобразна политичка конструкција. Поради тоа ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој ги изнесе овие невистини. Јас не сум политичар, зад мене не стои политичка партија да ме брани, затоа ќе се бранам по институционален

Арсовска: Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ

Арсовска: Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ

Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ, реагира кандидатката за градоначалничка на Град Скопје Даниела Арсовска на прес конференцијата од страна на СДСМ . „Не само што информациите изнесени на прес конференцијата не се точни, туку се безобразна политичка конструкција. Поради тоа ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој ги

Арсовска: Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ

Арсовска: Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ

Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ, реагира кандидатката за градоначалничка на Град Скопје Даниела Арсовска на прес конференцијата од страна на СДСМ . „Не само што информациите изнесени на прес конференцијата не се точни, туку се безобразна политичка конструкција. Поради тоа ќе поднесам тужба за клевета до Дарко Каевски од СДСМ кој ги

ВМРО-ДПМНЕ го потврди скандалот, нивната Данела Арсовска крадела струја, реагираат од СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ го потврди скандалот, нивната Данела Арсовска крадела струја, реагираат од СДСМ

ВМРО-ДПМНЕ само го потврди скандалот дека нивната кандидатка Данела Арсовска со години крадела струја. Фирмата „Империал – Данела“ ДООЕЛ Скопје, понатаму „Империал ДООЕЛ увоз-извоз Скопје“ во кои таа била управител и сопственик со години под закуп ја имала салата Расадник во Кисела Вода и не плаќала струја. Фирмата на Данела направила долг од 3,3 милиони

Арсовска: Немам фирма на мое име ниту долгови, ќе поднесам тужба за клевета

Арсовска: Немам фирма на мое име ниту долгови, ќе поднесам тужба за клевета

Кандидатката за градоначалничка на Скопје, Данела Арсовска, преку соопштение реагира на денешната прес конференција на Дарко Каевски од СДСМ . „Згрозена сум од конструкциите што ги пласира СДСМ. Не само што информациите изнесени на прес конференцијата не се точни, туку безобразна политичка конструкција. Поради тоа ќе поднесам тужба за клевета до Дарко

ВМРО-ДПМНЕ штотуку го потврди скандалот, нивната Данела Арсовска крадела струја

ВМРО-ДПМНЕ штотуку го потврди скандалот, нивната Данела Арсовска крадела струја

ВМРО-ДПМНЕ само го потврди скандалот дека нивната кандидатка Данела Арсовска со години крадела струја. Фирмата „Империал – Данела“ ДООЕЛ Скопје, понатаму „Империал ДООЕЛ увоз-извоз Скопје“ во кои таа била управител и сопственик со години под закуп ја имала салата Расадник во Кисела Вода и не плаќала струја. Фирмата на Данела направила долг од 3,3 милиони