притисни ентер »

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19
Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот на претседателот. Германскиот претседател требаше да се појави на доделувањето на наградите на Саемот на книгата во Франкфурт, но

Германскиот претседател Штајнмаер во превентивен карантин

Германскиот претседател Штајнмаер во превентивен карантин

Германија- Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер денес влегол во карантин, бидејќи еден член на неговото обезбедување бил заразен со коронавирусот, изјави неименуван портпарол на претседателот. „Федералниот претседател (на Германија) денес влезе во карантин, бидејќи еден од неговите телохранители беше заразен со вирусот“, изјави за Франс прес

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот на претседателот. Германскиот претседател требаше да се појави на доделувањето на наградите на Саемот на книгата во Франкфурт, но

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот на претседателот. Германскиот претседател требаше да се појави на доделувањето на наградите на Саемот на книгата во Франкфурт, но

Претседателот на Германија во превентивен карантин

Претседателот на Германија во превентивен карантин

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер денес влегол во карантин, бидејќи еден член на неговото обезбедување бил заразен со коронавирусот, изјави неименуван портпарол на претседателот. „Федералниот претседател (на Германија) денес влезе во карантин, бидејќи еден од неговите телохранители беше заразен со вирусот“, изјави за Франс прес портпаролот

Германскиот претседател Штајнмаер во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател Штајнмаер во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Во Германија во претходните 24 часа се регистрирани рекордни 7.830 новозаразени и 33 починати лица, објави Институтот „Роберт Кох“. Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот на претседателот. Германскиот претседател требаше да се појави на доделувањето на наградите на Саемот на книгата во Франкфурт, но

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за Ковид-19

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот на претседателот. Германскиот претседател требаше да се појави на доделувањето на наградите на Саемот на книгата во Франкфурт, но

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за ковид-19

Германскиот претседател е во карантин, чека резултати од тест за ковид-19

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер е во карантин, откако еден припадник на неговото обезбедување бил позитивен на коронавирусот, потврди портпаролката на Штајнмаер и рече дека се чекаат резултатите од тестот на претседателот. Германскиот претседател требаше да се појави на доделувањето на наградите на Саемот на книгата во Франкфурт, но

Штајнмаер во превентивен карантин

Штајнмаер во превентивен карантин

Германскиот претседател Франк-Валтер Штајнмаер денес влегол во карантин, бидејќи еден член на неговото обезбедување бил заразен со коронавирусот, изјави неименуван портпарол на претседателот. „Федералниот претседател (на Германија) денес влезе во карантин, бидејќи еден од неговите телохранители беше заразен со вирусот“, изјави за Франс прес портпаролот