притисни ентер »

Најнова најава: „Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта
Најнова најава: „Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта

Најнова најава: „Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта

Паркирањето возило во Скопје е голем проблем, особено во централното подрачје како и во Карпош и Аеродром. Нема доволно паркинг места, не се одржуваат постојните како што треба… Сепак, ЈП „Градски Паркинг“, минатата година бележело значителен финансиски успех, а за годинава планираат изградба на повеќе од 1.000 нови паркинг-места и изградба на монтажни

„Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта

„Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта

ЈП „Градски Паркинг“,  минатата година бележи значителен финансиски успех, бројни проекти и активности кон обезбедување самоодржливост на претпријатието, а за годинава планираат изградба на повеќе од 1.000 нови паркинг-места и изградба на монтажни паркиралишта. – Според финансиските извештаи на претпријатието, истото има забележано значителни резултати

„Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта – информираат од Град Скопје

„Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта – информираат од Град Скопје

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, заедно со директорот на ЈП „Градски паркинг“, извршија увид во работата на претпријатието, кое за минатата година бележи значителен финансиски успех, бројни проекти и активности кон обезбедување на негова самоодржливост, информираа од Град Скопје. – Според финансиските извештаи на претпријатието, истото

Град Скопје: ЈП „Градски паркинг“ минатата година со финансиски успех

Град Скопје: ЈП „Градски паркинг“ минатата година со финансиски успех

Арсовска, заедно со директорот на ЈП „Градски паркинг“, денеска извршија увид во работата на претпријатието, кое за минатата година бележи значителен финансиски успех, бројни проекти и активности кон обезбедување на негова самоодржливост. За ова денеска информираа од Град Скопје. – Според финансиските извештаи на претпријатието, истото има забележано

Град Скопје: ЈП „Градски паркинг“ минатата година ја завршил со финансиски успех

Град Скопје: ЈП „Градски паркинг“ минатата година ја завршил со финансиски успех

Градоначалничката на Град Скопје, Данела Арсовска, заедно со директорот на ЈП „Градски паркинг“, денеска извршија увид во работата на претпријатието, кое за минатата година бележи значителен финансиски успех, бројни проекти и активности кон обезбедување на негова самоодржливост, информираа од Град Скопје. – Според финансиските извештаи на претпријатието,

„Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта

„Градски Паркинг“ ќе обезбеди нови 1.350 паркинг места и ќе гради монтажни паркиралишта

Денес заедно со директорот на ЈП „Градски Паркинг“, градоначалничката на град Скопје Данела Арсовска изврши увид во работата на претпријатието кое за минатата година бележи значителен финансиски успех, бројни проекти и активности кон обезбедување самоодржливост на претпријатието. - Според финансиските извештаи на претпријатието, истото има забележано

Чаир, Аеродром и Кисела Вода добиваат монтажни катни гаражи и нови „пајаци“

Чаир, Аеродром и Кисела Вода добиваат монтажни катни гаражи и нови „пајаци“

Бројот на нови паркинг места ЈП „Градски паркинг“ ќе го зголемува со ваков тип монтажни катни гаражи.  За да се овозможи подигнување на возила кои се наоѓаат на непристапен терен, предвидено е да се инвестира во едно помало специјално возило со броила за извлекување на возила кои се паркирани на места непристапни за стандардните пајак-возила и три

Монтажно-демонтажни катни гаражи ќе никнат во Чаир, Аеродром и Кисела Вода, а ќе се набават и нови пајак возила

Монтажно-демонтажни катни гаражи ќе никнат во Чаир, Аеродром и Кисела Вода, а ќе се набават и нови пајак возила

Бројот на нови паркинг места ЈП „Градски паркинг“ ќе го зголемува со ваков тип монтажни катни гаражи.  За да се овозможи подигнување на возила кои се наоѓаат на непристапен терен, предвидено е да се инвестира во едно помало специјално возило со броила за извлекување на возила кои се паркирани на места непристапни за стандардните пајак-возила и три