притисни ентер »

Сопругата на Шабан Шаулиќ не верува дека Левент починал – ОЧЕКУВА СУДОТ ДА ГО ПРОНАЈДЕ И ОСУДИ МАКСИМАЛНО
Сопругата на Шабан Шаулиќ не верува дека Левент починал – ОЧЕКУВА СУДОТ ДА ГО ПРОНАЈДЕ И ОСУДИ МАКСИМАЛНО

Сопругата на Шабан Шаулиќ не верува дека Левент починал – ОЧЕКУВА СУДОТ ДА ГО ПРОНАЈДЕ И ОСУДИ МАКСИМАЛНО

Вдовицата на починатата фолк легенда Шабан Шаулиќ, одговори на написите во медиумите дека турскиот државјанин кој ја предизвика несреќата во која загина пејачот, бил убиен. Гоца Ш аулиќ тврди дека суд от во Германија знае каде е Алсин Левен, виновник за сообраќајна та несреќа во која го загуби животот Ш абан Ш аулиќ. Таа одговори на написите во медиумите

Сопругата на Шабан Шаулиќ не верува дека Левент починал – ОЧЕКУВА СУДОТ ДА ГО ПРОНАЈДЕ И ОСУДИ МАКСИМАЛНО

Сопругата на Шабан Шаулиќ не верува дека Левент починал – ОЧЕКУВА СУДОТ ДА ГО ПРОНАЈДЕ И ОСУДИ МАКСИМАЛНО

Вдовицата на починатата фолк легенда Шабан Шаулиќ, одговори на написите во медиумите дека турскиот државјанин кој ја предизвика несреќата во која загина пејачот, бил убиен. Гоца Ш аулиќ тврди дека суд от во Германија знае каде е Алсин Левен, виновник за сообраќајна та несреќа во која го загуби животот Ш абан Ш аулиќ. Таа одговори на написите во медиумите

Се огласи вдовицата на Шабан Шаулиќ- овие моќни зборови му ги упати на судот и исчезнатиот Турчин кој ја предизвика несреќата

Се огласи вдовицата на Шабан Шаулиќ- овие моќни зборови му ги упати на судот и исчезнатиот Турчин кој ја предизвика несреќата

Се огласи вдовицата на Шабан Шаулиќ- овие моќни зборови му ги упати на судот и исчезнатиот Турчин кој ја предизвика несреќата Вдовицата на Шабан Шаулиќ Гордана (62) се огласи по повод гласините дека Турчинот кој е виновен за сообраќајната несреќа во која загина кралот на фолк музиката Шабан Шаулиќ дека исчезнал. Гоца тврди дека судот во Германија знае

Исчезна возачот кој го усмрти Шабан Шаулиќ

Исчезна возачот кој го усмрти Шабан Шаулиќ

Исин Левент, кој налета на автомобилот во кој беше фолк пејачот Шабан Шаулиќ исчесна. 36 годишниот Турчин кој се уште чека судење исчезна од градот Гитерслоа. Тој се брани од слобода и единствениот осомничен за страшната сообраќајка. Никој во локалниот суд не сака да коментира каде е осомничениот и зошто досега не е почнат судскиот процес. Не помогнал

Исчезна возачот кој ја предизвика сообраќајката на Шабан Шаулиќ

Исчезна возачот кој ја предизвика сообраќајката на Шабан Шаулиќ

ИЗВОР Скопје24 | јануари 13, 2020 Исин Левент, кој налета на автомобилот во кој беше фолк пејачот Шабан Шаулиќ исчесна. 36 годишниот Турчин кој се уште чека судење исчезна од градот Гитерслоа. Тој се брани од слобода и единствениот осомничен за сообраќајката. Никој во локалниот суд не сака да коментира каде е осомничениот и зошто досега не е почнат

Почина Алсин Левент кој ја предизвика сообраќајката ВО КОЈА ЗАГИНА ШАБАН ШАУЛИЌ

Почина Алсин Левент кој ја предизвика сообраќајката ВО КОЈА ЗАГИНА ШАБАН ШАУЛИЌ

Почина Алсин Левент, Турчинот кој ја предизвика сообраќајната несреќа во која загина Шабан Шаулиќ и неговиот колега Мирсад Кериќ, пренесоа српските медиуми. Смртта на триесет и петгодишниот Ал син Левент не почна судењето за случајот со сообраќајната несреќа во која загина славниот пејач. Сепак се уште не е позната причината за смртта на лицето кое

Mистерија: Каде исчезна убиецот на Шабан Шаулиќ?!

Mистерија: Каде исчезна убиецот на Шабан Шаулиќ?!

Турчинот Алсин Левент (36), осомничен за убиството на Шабан Саулиќ (67) и неговиот клавијатурист Мирсад Кериќ (43), исчезна од градот Гитерло, каде што живеел до пред сообраќајната незгода што ја предизвика. Судскиот процес за овој случај сè уште не започнал и никој не ја знае причината за одложувањето, а исчезнувањето на главниот и единствен виновник

Почина Алсин Левент кој ја предизвика сообраќајката ВО КОЈА ЗАГИНА ШАБАН ШАУЛИЌ

Почина Алсин Левент кој ја предизвика сообраќајката ВО КОЈА ЗАГИНА ШАБАН ШАУЛИЌ

Почина Алсин Левент, Турчинот кој ја предизвика сообраќајната несреќа во која загина Шабан Шаулиќ и неговиот колега Мирсад Кериќ, пренесоа српските медиуми. Смртта на триесет и петгодишниот Ал син Левент не почна судењето за случајот со сообраќајната несреќа во која загина славниот пејач. Сепак се уште не е позната причината за смртта на лицето кое

Побегна возачот кој го усмрти Шабан Шаулиќ

Побегна возачот кој го усмрти Шабан Шаулиќ

Возачот и турскиот државјанин Алсин Левант кој ја предизвика сообраќајната несреќа во која животот го загуби пејачот Шабан Шаулиќ и неговиот клавијатурист Мирсада Кериќ, исчезнал од градот Гитерсло, каде живеел до неодамна, пренесуваат српските медиуми. Судењето за овој случај се уште не почнало и никој не ја знае причината за неговото одложување,

Исчезна убиецот на Шабан Шаулиќ

Исчезна убиецот на Шабан Шаулиќ

Турчинот Алсин Левент, човекот кој се сомничи дека во февруари минатата година со автомобил ги усмрти познатиот фолк-пејач Шабан Шаулиќ и неговиот клавијатурст Мирсад Кериќ, исчезна од градот Гитерсло, каде што до неодамна живеел. Судењето за овој случај сè уште не е почнато и никој не ги знае причините за одолговлекувањето на процесот, а исчезнувањето