притисни ентер »

Се уште нема трага од третиот напаѓач на Никола Саздовски - Саздо

Се уште нема трага од третиот напаѓач на Никола Саздовски - Саздо

Нема нови моменти кои може да се споделат со јавноста за смртта на Никола Саздовски Саздо, велат од истрагата. Нема нови моменти кои може да се споделат со јавноста за смртта на Никола Саздовски Саздо, велат од истрагата. Обвинителството ги прибира доказите и случајот е во предистражна постапка. Како што дознаваме, клучно за преквалификација на делото,

Постои видео снимка од нападот врз Саздовски?

Постои видео снимка од нападот врз Саздовски?

Што се случило пред 13 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски- Саздо не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека ќе молчат. Одбраната и јавноста се во очекување обвинителството да ја

Напаѓачите на Саздо се бранат со молчење - постои видео снимка од нападот?

Напаѓачите на Саздо се бранат со молчење - постои видео снимка од нападот?

Што се случило пред 13 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски- Саздо не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека  ќе молчат. Одбраната и јавноста се во очекување обвинителството да ја

Напаѓачите се бранеле со молчење

Напаѓачите се бранеле со молчење

Што се случило пред 12 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски- Саздо не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека денеска ќе молчат. Одбраната и јавноста се во очекување обвинителството

Напаѓачите на Никола Саздовски се бранеа со молчење пред обвинителот

Напаѓачите на Никола Саздовски се бранеа со молчење пред обвинителот

Што се случило пред 12 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека ќе молчат. Одбраната и јавноста се во очекување обвинителството да ја заврши

Напаѓачите на Никола Саздовски се бранеа со молчење пред обвинителот

Напаѓачите на Никола Саздовски се бранеа со молчење пред обвинителот

Што се случило пред 12 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека денеска ќе молчат, извести телевизија Телма Одбраната и јавноста се во очекување

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо

Што се случило пред 12 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски- Саздо не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека денеска ќе молчат. Одбраната и јавноста се во очекување обвинителството

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо

Што се случило пред 12 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски- Саздо не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека денеска ќе молчат. Одбраната и јавноста се во очекување обвинителството

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо

Напаѓачите се бранеле со молчење- денеска дознале за смртта на Саздо Што се случило пред 12 дена на автобуската постојка во скопска Авоткоманда напаѓачите на починатиот Никола Саздовски- Саздо не сакаа да раскажат во обвинителството. Обвинителот Анел Фидовски ги повика за да ја слушне нивната верзија, но и нему и на нивните адвокати им рекле дека денеска

Комити го одложија протестниот марш за Саздо

Комити го одложија протестниот марш за Саздо

Навивачка група Комити за денеска најави протестен марш за Саздо, но го откажаа на неколку дена и повикаа на поголем и помасовен собир. Навивачка група Комити за денеска најави протестен марш за Саздо, но го откажаа на неколку дена и повикаа на поголем и помасовен собир. На својата Фејсбук страна тие напишаа: - „Во консултација со членството, се одлучи