притисни ентер »

Тото Волф даде коментар кој нема да им се допадне на фановите на Ред Бул
Тото Волф даде коментар кој нема да им се допадне на фановите на Ред Бул

Тото Волф даде коментар кој нема да им се допадне на фановите на Ред Бул

Формула 1 сезоната влезе во самата завршница. Со две трки до крајот, Макс Верстапен води во генералниот пласман пред Луис Хамилтон, ама предноста е мала и сè е отворено. Во пресрет на претпоследната трка која викендов ќе се вози во Саудиска Арабија, интересен коментар кој нема да им се допадне на фановите на Ред Бул даде Тото Волф. Директорот на Мерцедес

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Уште две Формула 1 трки останаа до крајот на сезонава, на 5. декември болидите и билотите ќе се натпреваруваат во Џеда, а на 12. декември се затвора сезоната. Тогаш ќе биде познат светскиот шампион. Масаши Јамамото, еден од директорите на Хонда, фирмата која ги изработува моторите на тимот на Ред Бул, смета дека моментно второпласираниот Луис Хамилтон

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Уште две Формула 1 трки останаа до крајот на сезонава, на 5. декември болидите и билотите ќе се натпреваруваат во Џеда, а на 12. декември се затвора сезоната. Тогаш ќе биде познат светскиот шампион. Масаши Јамамото, еден од директорите на Хонда, фирмата која ги изработува моторите на тимот на Ред Бул, смета дека моментно второпласираниот Луис Хамилтон

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Уште две Формула 1 трки останаа до крајот на сезонава, на 5. декември болидите и билотите ќе се натпреваруваат во Џеда, а на 12. декември се затвора сезоната. Тогаш ќе биде познат светскиот шампион. Масаши Јамамото, еден од директорите на Хонда, фирмата која ги изработува моторите на тимот на Ред Бул, смета дека моментно второпласираниот Луис Хамилтон

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Уште две Формула 1 трки останаа до крајот на сезонава, на 5. декември болидите и билотите ќе се натпреваруваат во Џеда, а на 12. декември се затвора сезоната. Тогаш ќе биде познат светскиот шампион. Масаши Јамамото, еден од директорите на Хонда, фирмата која ги изработува моторите на тимот на Ред Бул, смета дека моментно второпласираниот Луис Хамилтон

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Директорот на Хонда: Имаме повеќе бодови, ама не сме во предност!

Уште две Формула 1 трки останаа до крајот на сезонава, на 5. декември болидите и билотите ќе се натпреваруваат во Џеда, а на 12. декември се затвора сезоната. Тогаш ќе биде познат светскиот шампион. Масаши Јамамото, еден од директорите на Хонда, фирмата која ги изработува моторите на тимот на Ред Бул, смета дека моментно второпласираниот Луис Хамилтон