притисни ентер »

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи
Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Станува збор за шеќер, брашно од типот Т-400, сончогледово масло за јадење, свинско месо и млеко со 2,8 отсто млечна маст, при што е одлучено храната да не ја надмине цената што важеше на 15 ноември 2021 година. Според официјалното соопштение, ценовната граница е поставена за да се отстранат

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Станува збор за шеќер, брашно од типот Т-400, сончогледово масло за јадење, свинско месо и млеко со 2,8 отсто млечна маст, при што е одлучено храната да не ја надмине цената што важеше на 15 ноември 2021 година. Според официјалното соопштение, ценовната граница е поставена за да се отстранат

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Станува збор за шеќер, брашно од типот Т-400, сончогледово масло за јадење, свинско месо и млеко со 2,8 отсто млечна маст, при што е одлучено храната да не ја надмине цената што важеше на 15 ноември 2021 година. Според официјалното соопштение, ценовната граница е поставена за да се отстранат

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Станува збор за шеќер, брашно од типот Т-400, сончогледово масло за јадење, свинско месо и млеко со 2,8 отсто млечна маст, при што е одлучено храната да не ја надмине цената што важеше на 15 ноември 2021 година. Според официјалното соопштение, ценовната граница е поставена за да се отстранат

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Станува збор за шеќер, брашно од типот Т-400, сончогледово масло за јадење, свинско месо и млеко со 2,8 отсто млечна маст, при што е одлучено храната да не ја надмине цената што важеше на 15 ноември 2021 година. Според официјалното соопштение, ценовната граница е поставена за да се отстранат

Србија втор пат ги ограничи цените на основните прехранбени артикли - дали тоа ќе го стори и македонската влада?

Србија втор пат ги ограничи цените на основните прехранбени артикли - дали тоа ќе го стори и македонската влада?

Embedded video for Србија втор пат ги ограничи цените на основните прехранбени артикли - дали тоа ќе го стори и македонската влада? Српската Влада ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Според одлуката, цените на шеќерот, маслото, брашното, млекото, свинското месо се враќаат на нивото од пред две недели и се замрзнуваат. Нема да смеат

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи

Србија ги замрзна цените на основните прехранбени производи. Станува збор за шеќер, брашно од типот Т-400, сончогледово масло за јадење, свинско месо и млеко со 2,8 отсто млечна маст, при што е одлучено храната да не ја надмине цената што важеше на 15 ноември 2021 година. Според официјалното соопштение, ценовната граница е поставена за да се отстранат

Србија ги замрзна цените на основните прехрамбени продукти во следните 60 дена

Србија ги замрзна цените на основните прехрамбени продукти во следните 60 дена

Криза и покачување на цените ја зафаќа цела Европа. Секоја држава реагира на свој начин за да го заштити населението. Реагира и соседна Србија чија Влада ги ограничи цените на основните прехрамбени производи. Имено, со одлуката на владата ограничени се цените на шеќерот кристал, брашно тип-400, сончогледовото масло, свинското месо и млекото со два

Србија ги замрзна цените на основните намирници

Србија ги замрзна цените на основните намирници

На два месеци се замрзнати цените на основните прехрамбени продукти во Србија. Со одлуката на владата ограничени се цените на шеќерот кристал, брашно тип-400, сончогледовото масло, свинското месо и млекото со 2.8 насто млечни масти. Цените не треба да бидат повисоки отколку што биле на 15-ти ноември. Ограничувањето на цените е утврдено за да се отстранат