притисни ентер »

Ај паркирај ти вака ако можеш?
Ај паркирај ти вака ако можеш?

Ај паркирај ти вака ако можеш?

Ако на YouTube пребарувате видео за најдобро паралелно паркирање ќе дојдете до едно видео снимено во Индија. Главната улога ја има 40-тина годишен маж кој со неговата Toyota Innova се паркира паралелно на места на кои на прв поглед изгледа дека е невозможно. Во малиот град каде што живее тој е вистински хит, а неговите пријатели и комшии постојано

Гледајте и учете: Дечково е мајстор за паралелно паркирање

Гледајте и учете: Дечково е мајстор за паралелно паркирање

Дали и вам како возачи ве мачи паралелното паркирање? Тогаш има што да научите од дечково, кој е мајстор за овој маневр. Многу често местото што е слободно за паркирање е премногу мало и ризикуваме да го оштетиме не само својот, туку и нечиј туѓ автомобил во обид да се пикнеме таму. Некои возачи се повешти и пострпливи, а на други ќе им „пукне филмот“

„Левел мастер“: Типов е доктор за паралелно паркирање

„Левел мастер“: Типов е доктор за паралелно паркирање

Share Tweet Share Share Email Comments Од Индија доаѓа пример на вистински експерт за странично паркирање. Не само што поголемиот миниван на Тојота го паркира без застој, туку тоа го прави на екстремно мало и ограничено паркинг место над канал. Неговите вештини за паркирање ги снимила неговата сопруга од балконот и ги испратила до неговиот брат. Тој

Паралелното паркирање ви е проблем? Погледнете го овој шампион во областа!

Паралелното паркирање ви е проблем? Погледнете го овој шампион во областа!

Маневарот за паралелно или странично паркирање многумина не го сакаат, особено кога автомобилот треба да се паркира во тесен простор. Ако влезете под погрешен агол, многу брзо ќе се фрустрирате. Некои паркираат без никакви проблеми, а не им пречат ниту погледите на минувачите или автомобилите што чекаат да продолжат да возат. Од Индија доаѓа пример

Светски шампион во паралелно паркирање

Светски шампион во паралелно паркирање

Маневарот за паралелно или странично паркирање многумина не го сакаат, особено кога автомобилот треба да се паркира во тесен простор. Ако влезете под погрешен агол, многу брзо ќе се фрустрирате. Некои паркираат без никакви проблеми, а не им пречат ниту погледите на минувачите или автомобилите што чекаат да продолжат да возат. Од Индија доаѓа пример

Можете ли подобро? Погледнете го кралот на паралелното паркирање

Можете ли подобро? Погледнете го кралот на паралелното паркирање

Паралелното паркирање е едно од најголемите проблеми на бројните возачи. Речиси никој не сака паралелно или бочно паркирање, особено кога автомобилот треба да се паркира на тесен простор. Доколку не влезете со возилото како што треба, многу брзо станувате фрустрирани, но некои знаат да се паркираат на овој начин без никакви проблеми. Таков пример нѝ

Можете ли подобро? Погледнете го кралот на паралелното паркирање

Можете ли подобро? Погледнете го кралот на паралелното паркирање

ИЗВОР Скопје24 | септември 14, 2020 Паралелното паркирање е еден од најголемите проблеми на бројните возачи. Речиси никој не сака паралелно или бочно паркирање, особено кога автомобилот треба да се паркира на тесен простор. Доколку не влезете со возилото како што треба, многу брзо станувате фрустрирани, но некои знаат да се паркираат на овој начин