притисни ентер »

Нов парк за миленици во Карпош
Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, Општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема (клупи за седење и корпи за отпадоци). Денеска се одржа и неформална средба на градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, советниците Владимир Станивуковиќ и Филип

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема. На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за одржувањето на паркот, подигнувањето на свеста

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за одржувањето на паркот, подигнувањето на свеста кај сите граѓани за односот кон животните, а беше изразена подготвеност и за заедничко организирање настани на оваа локација. На овој потег веќе е поставена фитнес зона, а целосниот

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема. На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за одржувањето на паркот, подигнувањето на свеста

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема. На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за одржувањето на паркот, подигнувањето на свеста

Катче за вашите миленици: Нов парк во Карпош

Катче за вашите миленици: Нов парк во Карпош

Катче за вашите миленици: Нов парк во Карпош На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема. На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

Скопје, 28 септември 2018 (МИА) - На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема. На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за одржувањето

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

– На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, општина Карпош постави нов парк за миленици. Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема. На неформална средба градоначалникот на општина Карпош, Стефан Богоев со граѓани – сопственици на кучиња размени мислења за одржувањето на паркот, подигнувањето на свеста

Нов парк за миленици во Карпош

Нов парк за миленици во Карпош

На Кејот на Вардар, во близина на Алпинистичката карпа, Општина Карпош постави нов парк за миленици.Станува збор за голема површина, соодветно заградена и опремена со урбана опрема (клупи за седење и корпи за отпадоци).Денеска се одржа и неформална средба на градоначалникот на Општина Карпош, Стефан Богоев, советниците Владимир Станивуковиќ и Филип

Парк шумата Гази Баба ќе добие фитнес зона

Парк шумата Гази Баба ќе добие фитнес зона

Tрендот на поставување фитнес зони низ општините во Скопје продолжува во општина Гази Баба. Денеска, градоначалникот на општина Гази Баба, заедно со директорот на Агенцијата за млади и спорт, Дарко Каевски, го означија почетокот на изградбата на фитнес зоната во парк шумата Гази Баба, во Железара. Реквизитите кои ќе бидат поставени, ќе бидат прилагодени