притисни ентер »

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори
Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот со името, велат од Алијансата за Албанците. Во соопштението на

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот со името, велат од Алијансата за Албанците. Во соопштението на

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот со името, велат од Алијансата за Албанците. Во соопштението на

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот со името, велат од Алијансата за Албанците. Во соопштението на

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Алијанса за Албанците: На Македонија и се потребни нови избори

Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот со името, велат од Алијансата за Албанците. Во соопштението на

Алијанса за Албанците: На Македонија ѝ се потребни избори за да се обезбеди влада која има легитимност и смелост за реформи

Алијанса за Албанците: На Македонија ѝ се потребни избори за да се обезбеди влада која има легитимност и смелост за реформи

Алијансата за Албанците со писмено соопштение ги поздрави изгласаните уставни измени и побараа предвремени парламентарни избори. „Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше

Партијата на Села: Северна Македонија и правно се граничи со Република Косово

Партијата на Села: Северна Македонија и правно се граничи со Република Косово

Алијанса на Албанците со соопштение по изгласувањето уставни измени: Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот

Алијанса за Албанците: На Македонија ѝ се потребни избори за да се обезбеди влада која има легитимност и смелост за реформи

Алијанса за Албанците: На Македонија ѝ се потребни избори за да се обезбеди влада која има легитимност и смелост за реформи

Алијансата за Албанците со писмено соопштение ги поздрави изгласаните уставни измени и побараа предвремени парламентарни избори. „Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше

Алијансата за Албанците ги поддржа уставните промени

Алијансата за Албанците ги поддржа уставните промени

Како проевропски определена сила, Алијансата за Албанците не само што ги поддржа, туку беше и составен дел на уставните промени, поддржувајќи го референдумот и гласајќи во Собранието за Договорот од Преспа, кој се однесуваше на Договорот помеѓу Грција и Македонија за решавање на спорот со името. Алијансата за Албанците активно учествуваше во овој процес