притисни ентер »

Кловнови и шарлатани
Кловнови и шарлатани

Кловнови и шарлатани

Радикалните националистички наративи се распрснаа како меур од сапуница, а нивните фабрики, работилници и дуќанчиња за спинови и лажни вести се изморија. Рафтовите им се полупразни, а продуктите им се со изминат рок. Кутрите, многу се смешни во својата потрошеност и ниска интелигенција. Ало, Москва! Не ти оди нешто со локалниве ресурси! Дајте нешто