притисни ентер »

Фотографирал со дрон што прават луѓето во изолација? Резултатот е урнебесен
Фотографирал со дрон што прават луѓето во изолација? Резултатот е урнебесен

Фотографирал со дрон што прават луѓето во изолација? Резултатот е урнебесен

Свадбен фотограф од Литванија, немајќи работа деновиве, дошол до идеја. Додека неговите пријатели се во изолација да “ѕирне“ што прават по дома, односно да ги фотографира со дрон. Резултатот е урнебесен. Сподели: Share Tweet Viber icon Viber Whatsapp The post Фотографирал со дрон што прават луѓето во изолација? Резултатот е урнебесен appeared first

Со дрон фотографирал што прават луѓето во самоизолација – резултатот е урнебесен

Со дрон фотографирал што прават луѓето во самоизолација – резултатот е урнебесен

Кога во Литванија била воведена мерката самизолација, откажани биле и сите активности на еден фотограф, настаните биле одложени или откажани, а тој седел без работа и размислувал што се случува и како може да се реши оваа загатка. На крајот дошол до заклучок дека мора да фотографира нешто интересно, но прво не знаел како да ја реши пречката наречена

Со дрон фотографирал што прават луѓето во самоизолација - резултатот е урнебесен

Со дрон фотографирал што прават луѓето во самоизолација - резултатот е урнебесен

Кога во Литванија била воведена мерката самизолација, откажани биле и сите активности на еден фотограф, настаните биле одложени или откажани, а тој седел без работа и размислувал што се случува и како може да се реши оваа загатка. На крајот дошол до заклучок дека мора да фотографира нешто интересно, но прво не знаел како да ја реши пречката наречена