притисни ентер »

Браните Липково и Глажња полни со вода

Браните Липково и Глажња полни со вода

Капацитетот на браните Липково и Глажња од кои со вода се снабдува градот Куманово е на завидно ниво, информираат денеска надлежните од Водостопанство „Кумановско-Липковско поле“. Според податоците на одговорните во претпријатието, браните се полни и вода има и за граѓаните и за земјоделците од поширокиот регион. Директорот на претпријатието, Оливер

Браните Липково и Глажња полни со вода

Браните Липково и Глажња полни со вода

Капацитетот на браните Липково и Глажња од кои со вода се снабдува градот Куманово е на завидно ниво, информираат денеска надлежните од Водостопанство „Кумановско-Липковско поле“. Според податоците на одговорните во претпријатието, браните се полни и вода има и за граѓаните и за земјоделците од поширокиот регион. Директорот на претпријатието, Оливер

Браните Липково и Глажња полни со вода

Браните Липково и Глажња полни со вода

Куманово, 12 јули 2018 (МИА) - Капацитетот на браните Липково и Глажња од кои со вода се снабдува градот Куманово е на завидно ниво, информираат денеска надлежните од Водостопанство „Кумановско-Липковско поле“. Според податоците на одговорните во претпријатието, браните се полни и вода има и за граѓаните и за земјоделците од поширокиот регион. Директорот

Браните Липково и Глажња полни со вода

Браните Липково и Глажња полни со вода

– Капацитетот на браните Липково и Глажња од кои со вода се снабдува градот Куманово е на завидно ниво, информираат денеска надлежните од Водостопанство „Кумановско-Липковско поле“. Според податоците на одговорните во претпријатието, браните се полни и вода има и за граѓаните и за земјоделците од поширокиот регион. Директорот на претпријатието, Оливер

Браните Липково и Глажња полни со вода

Браните Липково и Глажња полни со вода

Капацитетот на браните Липково и Глажња од кои со вода се снабдува градот Куманово е на завидно ниво, информираат денеска надлежните од Водостопанство „Кумановско-Липковско поле“. Според податоците на одговорните во претпријатието, браните се полни и вода има и за граѓаните и за земјоделците од поширокиот регион. Директорот на претпријатието, Оливер