притисни ентер »

На 22 номври почнува вакцинацијата против сезонски грип
На 22 номври почнува вакцинацијата против сезонски грип

На 22 номври почнува вакцинацијата против сезонски грип

Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22-ри ноември. Од таму информираат дека се набавени 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од 6 месеци до 5 години, бремени жени, како и здравствени работници. Дополнително, набавени се и 21.000 комерцијална

Вакцинацијата против сезонски грип ќе започне на 22 ноември

Вакцинацијата против сезонски грип ќе започне на 22 ноември

Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22-ри ноември. Од таму информираат дека се набавени 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од 6 месеци до 5 години, бремени жени, како и здравствени работници. Дополнително, набавени се и 21.000 комерцијална

Ќе има доволно вакцини против сезноскиот грип

Ќе има доволно вакцини против сезноскиот грип

Вакцинацијата против сезонски грип почнува на 22 ноември , а за претстојната сезона 2019-2020 година набавени се 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од шест месеци до пет години, бремени жени, како и здравствени работници. Од Министерство за здравство информираат дека дополнително се набавени

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од 22 ноември

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од 22 ноември

Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип почнува на 22 ноември 2019 година. За претстојната сезона 2019-2020 година, како што наведуваат, набавени се 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од шест месеци до пет години, бремени жени, како и здравствени работници

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од 22 ноември, ќе се вакцинира и во три поликлини во Скопје

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од 22 ноември, ќе се вакцинира и во три поликлини во Скопје

За претстојната сезона 2019-2020 година, како што наведуваат, набавени се 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од шест месеци до пет години, бремени жени, како и здравствени работници Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип почнува на 22 ноември 2019 година,

Вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22 ноември

Вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22 ноември

Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22 ноември. Од таму информираат дека се набавени 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од 6 месеци до 5 години, бремени жени, како и здравствени работници. Дополнително, набавени се и 21.000 комерцијална вакцина

Вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22 ноември

Вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22 ноември

Фото: Маја Јаневска-Илиева Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип ќе почне на 22 ноември. Од таму информираат дека се набавени 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од шест месеци до пет години, бремени жени, како и здравствени работници. Дополнително, набавени

Вакцинацијата против грип ќе почне за 11 дена

Вакцинацијата против грип ќе почне за 11 дена

Набавени се 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од 6 месеци до 5 години, бремени жени, како и здравствени работници. Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип почнува на 22 ноември 2019 година. За претстојната сезона 2019-2020 година, набавени се 28.000 бесплатни

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од 22 ноември

Вакцинацијата против сезонски грип почнува од 22 ноември

Министерството за здравство информира дека вакцинацијата против сезонски грип почнува на 22 ноември 2019 година. За претстојната сезона 2019-2020 година, како што наведуваат, набавени се 28.000 бесплатни вакцини за лица над 65 години, лица со хронични заболувања, деца на возраст од шест месеци до пет години, бремени жени, како и здравствени работници

Нов КРИМИНАЛЕН ТЕНДЕР со вакцини на Филипче?

Нов КРИМИНАЛЕН ТЕНДЕР со вакцини на Филипче?

Вакцинацијата против вирусот на грип требаше да стартува на 5 ноември, но наместо навремено отпочнување и реализација на истата, сведоци сме на веќе добро познатиот филм во кој што главна улога имаат предводниците на владата и министерот Филипче, предупреди на денешната прес-конференција Синиша Стојаноски од ВМРО-ДПМНЕ. Стојаноски додаде дека ова веќе