притисни ентер »

Се заљубуваме во оние кои ни помагаат духовно да растеме
Се заљубуваме во оние кои ни помагаат духовно да растеме

Се заљубуваме во оние кои ни помагаат духовно да растеме

Самата душа ги пронаоѓа тие луѓе, животот го прави потребното. Постои некој за секој од нас кој ќе стане траен дел од нашиот свет; некој близок на наш енергетски план. Ние всушност се заљубуваме во себе, или подобро кажано во нашиот иден јас. Се заљубуваме во луѓе кои влегуваат во нашиот живот да го забрзаат нашиот духовен раст и да ни помогнат да