притисни ентер »

Кривична пријава за полициски службеник за малтретирање во вршење на службата
Кривична пријава за полициски службеник за малтретирање во вршење на службата

Кривична пријава за полициски службеник за малтретирање во вршење на службата

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

Полицаец од Пехчево неовластено и прекумерно употребил физичка сила и извршил физичко насилство врз лице од с.Чифлик

Полицаец од Пехчево неовластено и прекумерно употребил физичка сила и извршил физичко насилство врз лице од с.Чифлик

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

Кривична пријава за полицаец, со пендрек претепал маж од Пехчево

Кривична пријава за полицаец, со пендрек претепал маж од Пехчево

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

МВР: Полицаец со пендрек му нанел тешки повреди на маж

МВР: Полицаец со пендрек му нанел тешки повреди на маж

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

Полицаец со пендрек претепал лице кое го приведувал

Полицаец со пендрек претепал лице кое го приведувал

Полицаец ќе одговара за малтретирање во вршење на службата, соопшти МВР. Во информацијата се наведува дека Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица

Кривична пријава против полицаец: Со пендрек претепал маж од Пехчево

Кривична пријава против полицаец: Со пендрек претепал маж од Пехчево

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

СО ПЕНДРЕК ГО ПРЕТЕПАЛ ЛИЦЕТО КОЕ ГО ПРИВЕДУВАЛ Полицаец ќе одговара за малтретирање во вршење на службата

СО ПЕНДРЕК ГО ПРЕТЕПАЛ ЛИЦЕТО КОЕ ГО ПРИВЕДУВАЛ Полицаец ќе одговара за малтретирање во вршење на службата

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток. Кривичната пријава е поднесена

Кривична пријава за малтретирање во вршење на службата

Кривична пријава за малтретирање во вршење на службата

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

Полицаец малтретирал маж од пехчевско, ќе биде суспендиран

Полицаец малтретирал маж од пехчевско, ќе биде суспендиран

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение

Со пендрак претепал машко лица

Со пендрак претепал машко лица

Одделот за внатрешна контрола, криминалистички истраги и професионални стандарди при Министерството за внатрешни работи до надлежното Основно јавно обвинителство, поднесе кривична пријава против Б.Б., полициски службеник во Полициската станица за граничен надзор Пехчево при Регионалниот центар за гранични работи Исток, поради постоење основи на сомнение