притисни ентер »

Продолжува реконструкцијата и асфалтирањето на улиците во Општина Бутел
Продолжува реконструкцијата и асфалтирањето на улиците во Општина Бутел

Продолжува реконструкцијата и асфалтирањето на улиците во Општина Бутел

Општина Бутел продолжи со асфалтирање и реконструкција на улиците во Љубанци, а градоначалникот Дарко Костовски најави дека градежната експанзија ќе продолжи и понатаму. - Ова се улици кои за прв пат добиваат асфалт по машинското гребење и поставување на нов тампон, напиша Костовски на Фејсбук. Во наредниот период ќе се асфалтираа неколку улици во

Продолжува реконструкцијата и асфалтирање на улиците во Општина Бутел

Продолжува реконструкцијата и асфалтирање на улиците во Општина Бутел

Општина Бутел продолжи со асфалтирање и реконструкција на улиците во Љубанци, а градоначалникот Дарко Костовски најави дека градежната експанзија ќе продолжи и понатаму. - Ова се улици кои за прв пат добиваат асфалт по машинското гребење и поставување на нов тампон, напиша Костовски на Фејсбук. Во наредниот период ќе се асфалтираа неколку улици во

За прв пат краците на улица 5 во Љубанци добиваат асфалт

За прв пат краците на улица 5 во Љубанци добиваат асфалт

Со денешното асфалтирање за прв пат е поставен асфалт на краци на улица 5. - Ова е улица која се наоѓа во Љубанци, во ова село до крајот на мојот мандат нема да има неасфалтирана улица, најави градоначалникот на Општина Бутел, Дарко Костовски. Во наредниот период ќе се асфалтираа неколку улици во Љубанци и Љуботен кој се опфатени со оваа фаза.