притисни ентер »

Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата
Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Актерот Мајкл Џеј Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби

По две тешки дијагнози, Мајкл Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Фокс објави крај на кариерата

Актерот Мајкл Џи Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште

По две тешки дијагнози, Мајкл Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Фокс објави крај на кариерата

Актерот Мајкл Џи Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште

По две тешки дијагнози, Мајкл Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Фокс објави крај на кариерата

Актерот Мајкл Џи Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Мајкл Џеј Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште една

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Мајкл Џеј Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште една

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Мајкл Џеј Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште една

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Актерот Мајкл Џеј Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

По две тешки дијагнози, Мајкл Џеј Фокс објави крај на кариерата

Мајкл Џеј Фокс, најпознат по улогата во филмовите „Враќање во иднината“, отворено зборуваше за најлошите денови од неговиот живот, нагласувајќи дека се повлекува од актерската кариера поради здравјето. Тој беше дијагностициран со Паркинсонова болест кога имал само 29 години. Иако долго време се бореше со оваа состојба, пред две години доби уште една