притисни ентер »

Џесика Симпсон бара лек за своите стапала!
Џесика Симпсон бара лек за своите стапала!

Џесика Симпсон бара лек за своите стапала!

Пејачката и актерка, Џесика Симпсон, во секој момент на свет треба да го донесе своето трето дете. За проблемот на Џесика имаат разбирање голем број жени кои биле бремени. Имено, таа на социјалната мрежа Инстаграм, споделила фотографија од своите нозе и стопала. „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“, напишала под фотографијата. View this post on

Актерката во неверување објавила фотографија од своите стапала: „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“

Актерката во неверување објавила фотографија од своите стапала: „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“

Пејачката и актерка, Џесика Симпсон, во секој момент на свет треба да го донесе своето трето дете. За проблемот на Џесика имаат разбирање голем број жени кои биле бремени. Имено, таа на социјалната мрежа Инстаграм, споделила фотографија од своите нозе и стапала. „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“, напишала под фотографијата. Џесика на свет треба

Актерката во неверување објавила фотографија од своите стопала: „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“

Актерката во неверување објавила фотографија од своите стопала: „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“

Пејачката и актерка, Џесика Симпсон, во секој момент на свет треба да го донесе своето трето дете. За проблемот на Џесика имаат разбирање голем број жени кои биле бремени. Имено, таа на социјалната мрежа Инстаграм, споделила фотографија од своите нозе и стопала. „Дали постои некаков лек? Помогнете ми!“, напишала под фотографијата. View this post on