притисни ентер »

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија
Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Шпанската полиција заплени 2.700 килограми марихуана наменета за пазарите во Велика Британија и Холандија, објавија денеска официјални претставници. Во операцијата изведена во Барселона уапсени се 25 лица, а ова е најголемата заплена на марихуаната некогаш извршена во Шпанија, соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, а пренесе агенцијата

Запленети 2.700 килограми марихуана во Шпанија

Запленети 2.700 килограми марихуана во Шпанија

Полицијата во реонот на шпанскиот град Барселона денеска откри 2.700 килограми марихуана наменети за нарко пазарите во Велика Британија и Холандија, што претставува досега најголема заплена на овој наркотик во историјата на Шпанија. Како што соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, при акцијата за заплена на дрогата се уапсени 25 лица осомничени

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Шпанската полиција заплени 2.700 килограми марихуана наменета за пазарите во Велика Британија и Холандија, објавија денеска официјални претставници. Во операцијата изведена во Барселона уапсени се 25 лица, а ова е најголемата заплена на марихуаната некогаш извршена во Шпанија, соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, а пренесе агенцијата

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Шпанската полиција заплени 2.700 килограми марихуана наменета за пазарите во Велика Британија и Холандија, објавија денеска официјални претставници. Во операцијата изведена во Барселона уапсени се 25 лица, а ова е најголемата заплена на марихуаната некогаш извршена во Шпанија, соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, а пренесе агенцијата

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Шпанската полиција заплени 2 700 килограми марихуана наменета за пазарите во Велика Британија и Холандија, објавија денеска официјални претставници. Во операцијата изведена во Барселона уапсени се 25 лица, а ова е најголемата заплена на марихуаната некогаш извршена во Шпанија, соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, а пренесе агенцијата

Запленето најголемо количество марихуана во историјата на Шпанија

Запленето најголемо количество марихуана во историјата на Шпанија

Запленето најголемо количество марихуана во историјата на Шпанија Полицијата во реонот на шпанскиот град Барселона денеска откри 2.700 килограми марихуана наменети за нарко пазарите во Велика Британија и Холандија, што претставува досега најголема заплена на овој наркотик во историјата на Шпанија. Како што соопшти шпанското Министерство за внатрешни

Запленето најголемо количество марихуана во историјата на Шпанија

Запленето најголемо количество марихуана во историјата на Шпанија

Полицијата во реонот на шпанскиот град Барселона денеска откри 2.700 килограми марихуана наменети за нарко пазарите во Велика Британија и Холандија, што претставува досега најголема заплена на овој наркотик во историјата на Шпанија.

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Шпанската полиција заплени 2.700 килограми марихуана наменета за пазарите во Велика Британија и Холандија, објавија денеска официјални претставници. Во операцијата изведена во Барселона уапсени се 25 лица, а ова е најголемата заплена на марихуаната некогаш извршена во Шпанија, соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, а пренесе агенцијата

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Најголема заплена на марихуана во историјата на Шпанија

Шпанската полиција заплени 2.700 килограми марихуана наменета за пазарите во Велика Британија и Холандија, објавија денеска официјални претставници. Во операцијата изведена во Барселона уапсени се 25 лица, а ова е најголемата заплена на марихуаната некогаш извршена во Шпанија, соопшти шпанското Министерство за внатрешни работи, а пренесе агенцијата

Италијанската полиција заплени 11 кг хероин прошверцуван преку Албанија

Италијанската полиција заплени 11 кг хероин прошверцуван преку Албанија

Италијанската полиција во селото Алгеро, на островот Сардинија  заплени 11 килограми хероин, што е најголема досега заплената количина од овој вид дрога, во последните петнаесет години во овој регион. Дрогата била пакувана во пакетиња од по еден килограм, вакуумирани, залепени и скриени помеѓу камењата на стар ѕид, покрај морскиот брег. Според италјанската