притисни ентер »

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак Денес бев во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи и направената бушотина е поврзана со бунарите од кои населеното место добива вода. Поставена е и потопна пумпа од докажано квалитетен европски производител и истата е спуштена на 60 метри, вели градоначалникот

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдување на Раштак

Градоначалникот на Гази Баба извести за активност во Раштак, со што се решава проблемот со снабдување со вода. Статусот го пренесуваме во целост: Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак! Денес бев во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи и направената бушотина е поврзана со бунарите од кои населеното место

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода. За посетата, градоначалникот Стефковски објави на својата официјална страна

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода. За посетата, градоначалникот Стефковски објави на својата официјална страна на фејсбук на која напиша: Се решава проблемот со

Стефковски: Се решаваат проблемите со водоснабдувањето во Раштак

Стефковски: Се решаваат проблемите со водоснабдувањето во Раштак

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски, денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода. -Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак!  Поставена е и потопна пумпа од докажано квалитетен европски производител

Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак!

Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак!

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи и направената бушотина е поврзана со бунарите од кои населеното место добива вода. Изведувач на градежните работи е ЈКП „Гази Баба 2007“. Поставена е и потопна пумпа од докажано квалитетен европски производител

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак

Стефковски: Се решава проблемот со водоснабдувањето на Раштак

Градоначалникот на општина Гази Баба Бобан Стефковски денеска беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода.

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Стефковски: Се решава водоснабдувањето на Раштак

Градоначалникот на општина Гази Баба, Бобан Стефковски денес беше во посета на населеното место Раштак каде што завршија градежните работи за поврзување на изградената бушотина со бунарите од кои населеното место добива вода. За посетата, градоначалникот Стефковски објави на својата официјална страна на фејсбук на која напиша: Се решава проблемот со