притисни ентер »

Над 3500 финалисти на Типстер купот на Sport Life!
Над 3500 финалисти на Типстер купот на Sport Life!

Над 3500 финалисти на Типстер купот на Sport Life!

Од денес 10-ти август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува главната премија-нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни

Почнува големото финале: Над 3500 финалисти на “Типстер купот” на Sport Life

Почнува големото финале: Над 3500 финалисти на “Типстер купот” на Sport Life

Од денес стартува финалето за главната премија – стан на Водно! Од денес 10-ти август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува главната премија-нов стан

Преку 3.500 финалисти ќе се натпреваруваат во наредните 30 дена за СТАН НА ВОДНО во финалето од Типстер Купот на Sport Life

Преку 3.500 финалисти ќе се натпреваруваат во наредните 30 дена за СТАН НА ВОДНО во финалето од Типстер Купот на Sport Life

Од денес 10-ти август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува  главната премија-нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни

Започнува големото финале на типстер купот на Sport Life со главна премија – стан на Водно!

Започнува големото финале на типстер купот на Sport Life со главна премија – стан на Водно!

Од денес 10-ти август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува главната премија-нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни

Големо финале на Типстер купот на Sport Life, главна премија – стан на Водно!

Големо финале на Типстер купот на Sport Life, главна премија – стан на Водно!

Од денеска, 10 август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10 најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува главната премија – нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни поени

Започнува големото финале на ТИПСТЕР КУПОТ на Sport Life со главна премија – стан на Водно!

Започнува големото финале на ТИПСТЕР КУПОТ на Sport Life со главна премија – стан на Водно!

Преку 3.500 финалисти ќе се натпреваруваат во наредните 30 дена Од денес 10-ти август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува  главната премија-нов стан

Големо финале на Типстер купот на Sport Life, главна премија – стан на Водно!

Големо финале на Типстер купот на Sport Life, главна премија – стан на Водно!

Од денеска, 10 август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10 најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува главната премија – нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни поени

Големо финале на Типстер купот на Sport Life, главна премија – стан на Водно!

Големо финале на Типстер купот на Sport Life, главна премија – стан на Водно!

Од денеска, 10 август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10 најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува главната премија – нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни поени

Почнува големото финале на Типстер купот на Спорт лајф со главна премија - стан на Водно

Почнува големото финале на Типстер купот на Спорт лајф со главна премија - стан на Водно

Од денеска стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Спорт лајф, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери" на овој традиционален натпревар на Спорт лајф (Sport Life). Од денеска стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Спорт лајф, која ќе трае во наредните 30 дена,

Започнува големото финале на Типстер купот на Sport Life  со главна премија – стан на Водно!

Започнува големото финале на Типстер купот на Sport Life со главна премија – стан на Водно!

Од денес 10-ти август, стартува финалната фаза на Типстер купот 2019/2020 на Sport Life, која ќе трае во наредните 30 дена, сè до 10 септември. Тогаш ќе се знаат и 10-те најдобри „типстери“ на овој традиционален натпревар на Sport Life. Победникот го очекува  главната премија-нов стан на Водно, додека за останатите 9 натпреварувачи следуваат вредни