притисни ентер »

Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат
Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат

Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат

Протестите во Либан поради големата експлозија во Бејрут продолжуваат, иако попладнево Владата предводена од Хасан Диаб поднесе оставка. Во протестите во Либан кои почнаа неколку дена по експлозијата стотици лица се уапсени, повредени, а еден полицаец е убиен. Демонстрантите продолжуваат со протестите иако нивното главно барање беше Владата да понесе

Падна либанската Влада – протестите продолжуваат

Падна либанската Влада – протестите продолжуваат

Протестите во Либан поради големата експлозија во Бејрут продолжуваат, иако попладнево Владата предводена од Хасан Диаб поднесе оставка. - Реклама - Во протестите во Либан кои почнаа неколку дена по експлозијата стотици лица се уапсени, повредени, а еден полицаец е убиен. - Реклама - Демонстрантите продолжуваат со протетсите иако нивното главно барање

Падна либанската влада поради експлозијата во Бејрут со 160 жртви

Падна либанската влада поради експлозијата во Бејрут со 160 жртви

Либанскиот премиер Хасан Диаб соопшти дека владата си дала оставка, откако огромната експлозија во Бејрут предизвика јавен раздор меѓу лидерите на земјата. Во кусиот говор што се емитуваше на ТВ, Диаб рече дека се повлекува за да биде со народот и да ја избие со нив битката за промена на системот. Кусо пред тоа, оставки дадоа и министрите во Владата

Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат

Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат

Протестите во Либан поради големата експлозија во Бејрут продолжуваат, иако попладнево Владата предводена од Хасан Диаб поднесе оставка. Во протестите во Либан кои почнаа неколку дена по експлозијата стотици лица се уапсени, повредени, а еден полицаец е убиен. Демонстрантите продолжуваат со протетсите иако нивното главно барање беше Владата да понесе

Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат

Либанската Влада поднесе оставка, но протестите продолжуваат

Протестите во Либан поради големата експлозија во Бејрут продолжуваат, иако попладнево Владата предводена од Хасан Диаб поднесе оставка. Во протестите во Либан кои почнаа неколку дена по експлозијата стотици лица се уапсени, повредени, а еден полицаец е убиен. Демонстрантите продолжуваат со протетсите иако нивното главно барање беше Владата да понесе

И министерката за правда поднесе оставка по експлозијата во Бејрут

И министерката за правда поднесе оставка по експлозијата во Бејрут

Министерката за правда на Либан, Мари-Клод Наџм денеска поднесе оставка. Таа е трет министер што поднесува оставка по експлозијата во бејрутското пристаниште, при што загинаа над 150 луѓе. Министерката за информации Манал Абдел Самад и министерот за животна средина Катар Демианос вчера поднесоа оставки. Истражен судија денеска почна да ги испитува

Либанската Влада поднесе оставка-протестите продолжуваат

Либанската Влада поднесе оставка-протестите продолжуваат

Протестите во Либан поради големата експлозија во Бејрут продолжуваат, иако попладнево Владата предводена од Хасан Диаб поднесе оставка. Во протестите во Либан кои почнаа неколку дена по експлозијата стотици лица се уапсени, повредени, а еден полицаец е убиен. Демонстрантите продолжуваат со протетсите иако нивното главно барање беше Владата да понесе

Владата на Либан си поднесе оставка, протестите продолжуваат

Владата на Либан си поднесе оставка, протестите продолжуваат

Протестите во Либан поради големата експлозија во Бејрут продолжуваат, иако попладнево Владата предводена од Хасан Диаб поднесе оставка. Во протестите во Либан кои почнаа неколку дена по експлозијата стотици лица се уапсени, повредени, а еден полицаец е убиен. Демонстрантите продолжуваат со протетсите иако нивното главно барање беше Владата да понесе