притисни ентер »

Со овој трик конечно гравот можам да го јадам без страв дека ќе ми се подуе стомакот, без гасови
Со овој трик конечно гравот можам да го јадам без страв дека ќе ми се подуе стомакот, без гасови

Со овој трик конечно гравот можам да го јадам без страв дека ќе ми се подуе стомакот, без гасови

Фото и рецепт: Иванчица Го обожувам гравот, но ми прави страшни непријатности – ми создава гасови и ми го дуе стомакот, понекогаш и два-три дена. Што сè не направив: додавав сода бикарбона во варењето, ким, нане, оцет додека го јадев и секојпат со страв дека ќе ми направи проблем. За среќа една пријателка ми откри еден трик и оттогаш немам мака со