притисни ентер »

Уште една албанска политичка партија бара предвремени парламентарни избори
Уште една албанска политичка партија бара предвремени парламентарни избори

Уште една албанска политичка партија бара предвремени парламентарни избори

Многу внимателно го прочитавме соопштението издадено од германската канцеларка г-ѓа Ангела Меркел по состанокот со премиерот на РСМ, Зоран Заев и не видовме ветување за датум за отворање на преговори помеѓу ЕУ со РСМ. Дури немаше ни заедничка прес-конференција, нешто што е вообичаено за состаноци од такво ниво, се вели во соопштението од Одделение

Алијанса за Албанците: Меркел не споменува проширување, туку само зајакнување на стабилноста во регионот

Алијанса за Албанците: Меркел не споменува проширување, туку само зајакнување на стабилноста во регионот

Од партијата Алијанса за Албанците на Зијадин Села велат дека внимателно го прочитале соопштението издадено од германската канцеларка Ангела Меркел по состанокот со премиерот Заев и на ниедно место на забележале ветување за датум за отворање на преговори меѓу земјава и ЕУ. Според партијата, куриозитет е и тоа што немало ниту заедничка прес-конференција,

И Села бара предвремени избори

И Села бара предвремени избори

Во соопштението на Ангела Меркел по состанокот со Заев, не видовме ветување за датум за отворање на преговори помеѓу ЕУ со РСМ. Дури немаше ни заедничка прес-конференција, нешто што е вообичаено за состаноци од такво ниво, велат од Алијанса за Албанците на Зијадин Села. „Во изјавата на германската канцеларка не се споменуваат зборовите ширење, туку

Алијанса на Албанците: Неуспехот на власта за датум, да го отвори патот за предвремени избори

Алијанса на Албанците: Неуспехот на власта за датум, да го отвори патот за предвремени избори

Соопштение до јавноста дистрибуира Алијансата на Албанците на Зијадин Села , во кое се нагласува оти внимателно ги препрочитале соопштенијата од кабинетот на Меркел, но не виделе датум кога би се испорачал датумот за старт на преговорите со Македонија. Во изјавата на германската канцеларка не се споменуваат зборовите ширење, туку само  зајакнување

Алијанса за Албанците: Потребни се избори и нова коалиција која ќе ја оствари европската перспектива на земјава

Алијанса за Албанците: Потребни се избори и нова коалиција која ќе ја оствари европската перспектива на земјава

Од партијата „Алијанса за Албанците“ на Зијадин Села велат дека внимателно го прочитале соопштението издадено од германската канцеларка Ангела Меркел по состанокот со премиерот на Заев и на ниедно место на забележале ветување за датум за отворање на преговори меѓу земјава и ЕУ. Според партијата куриозитет е и тоа што немало ниту заедничка прес-конференција,

Алијанса за Албанците: Потребни се избори и нова коалиција која ќе ја оствари европската перспектива

Алијанса за Албанците: Потребни се избори и нова коалиција која ќе ја оствари европската перспектива

Од партијата Алијанса за Албанците на Зијадин Села велат дека внимателно го прочитале соопштението издадено од германската канцеларка Ангела Меркел по состанокот со премиерот Заев и на ниедно место на забележале ветување за датум за отворање на преговори меѓу земјава и ЕУ. Според партијата, куриозитет е и тоа што немало ниту заедничка прес-конференција,

Алијанса за Албанците: Земјата веднаш да оди на предвремени избори!

Алијанса за Албанците: Земјата веднаш да оди на предвремени избори!

ЊМногу внимателно го прочитавме соопштението издадено од германската канцеларка г-ѓа Ангела Меркел по состанокот со премиерот на РСМ, Зоран Заев и не видовме ветување за датум за отворање на преговори помеѓу ЕУ со РСМ. Дури немаше ни заедничка прес-конференција, нешто што е вообичаено за состаноци од такво ниво“, велат од Алијанса за Албанците и уште

Алијанса за Албанците: Земјата веднаш да оди на предвремени избори

Алијанса за Албанците: Земјата веднаш да оди на предвремени избори

Многу внимателно го прочитавме соопштението издадено од германската канцеларка г-ѓа Ангела Меркел по состанокот со премиерот на РСМ, Зоран Заев и не видовме ветување за датум за отворање на преговори помеѓу ЕУ со РСМ. Дури немаше ни заедничка прес-конференција, нешто што е вообичаено за состаноци од такво ниво, се вели во соопштението од Одделение

Села бара предвремени избори: Го прочитовме соопштението на Меркел и не видовме ветување за датум

Села бара предвремени избори: Го прочитовме соопштението на Меркел и не видовме ветување за датум

Многу внимателно го прочитавме соопштението издадено од германската канцеларка г-ѓа Ангела Меркел по состанокот со премиерот, Зоран Заев и не видовме ветување за датум за отворање на преговори помеѓу ЕУ со РСМ. Дури немаше ни заедничка прес-конференција, нешто што е вообичаено за состаноци од такво ниво, велат од Алијанса за Албанците на Зијадин Села

Алијанса за Албанците:  Внимателно го прочитавме соопштението на Меркел и не видовме ветување за датум за преговори помеѓу ЕУ и РСМ

Алијанса за Албанците: Внимателно го прочитавме соопштението на Меркел и не видовме ветување за датум за преговори помеѓу ЕУ и РСМ

Mногу внимателно го прочитавме соопштението издадено од германската канцеларка г-ѓа Ангела Меркел по состанокот со премиерот на РСМ, Зоран Заев и не видовме ветување за датум за отворање на преговори помеѓу ЕУ со РСМ. Дури немаше ни заедничка прес-конференција, нешто што е вообичаено за состаноци од такво ниво, велат од политичката партија Алијанса