притисни ентер »

Човекот со три нозе и два полови органа!
Човекот со три нозе и два полови органа!

Човекот со три нозе и два полови органа!

Роден е во Сицилија во 1889 година како 12 дете на италијанското  смејство Лентини. Кога се родил малкумина му давале шанса за преживување бидејќи имал вродена аномалија, односно на неговото тело имало три нозе и два полови органа. Кога имал осум години неговото семејството се преселило во САД, а малиот Френк бил оставен во дом за деца со посебни потреби

Човекот со три нозе и два полови органи!

Човекот со три нозе и два полови органи!

Човекот со три нозе и два полови органи! (ВИДЕО) Роден е во Сицилија во 1889 година како 12 дете на италијанското смејство Лентини. Кога се родил малкумина му давале шанса за преживување бидејќи имал вродена аномалија, односно на неговото тело имало три нозе и два полови органа. Кога имал осум години неговото семејството се преселило во САД, а малиот

Вакво нешто досега немате видено: Човекот со три нозе

Вакво нешто досега немате видено: Човекот со три нозе

Роден е во Сицилија во 1889 година како 12 дете на италијанското смејство Лентини. Кога се родил малкумина му давале шанса за преживување бидејќи имал вродена аномалија, односно на неговото тело имало три нозе и два полови органа. Кога имал осум години неговото семејството се преселило во САД, а малиот Френк бил оставен во дом за деца со посебни потреби

Човекот со три нозе и два полови органи!

Човекот со три нозе и два полови органи!

Роден е во Сицилија во 1889 година како 12 дете на италијанското смејство Лентини. Кога се родил малкумина му давале шанса за преживување бидејќи имал вродена аномалија, односно на неговото тело имало три нозе и два полови органа. Кога имал осум години неговото семејството се преселило во САД, а малиот Френк бил оставен во дом за деца со посебни потреби