притисни ентер »

Вака би можел да изгледа Samsung Galaxy Z Flip
Вака би можел да изгледа Samsung Galaxy Z Flip

Вака би можел да изгледа Samsung Galaxy Z Flip

Во текот на 2020. година се очекуваат интересни иновации на полето на паметните телефони. Кога се во прашање флексибилните смартфони, ќе го видиме враќањето на преклопниот (clamshell) формат со целосно свитливи дисплеи. По објавата на Motorola Razr моделот, знаеме дека Samsung го подготвува Galaxy Z Flip. Сега сајтот LetsGoDigital креираше интересни

Вака би можел да изгледа Samsung Galaxy Z Flip

Вака би можел да изгледа Samsung Galaxy Z Flip

Во текот на 2020. година се очекуваат интересни иновации на полето на паметните телефони. Кога се во прашање флексибилните смартфони, ќе го видиме враќањето на преклопниот (clamshell) формат со целосно свитливи дисплеи. По објавата на Motorola Razr моделот, знаеме дека Samsung го подготвува Galaxy Z Flip. Сега сајтот LetsGoDigital креираше интересни

По Galaxy Bloom сега Galaxy Z Flip се најавува како името на наредниот телефон од Samsung со екран кој се превиткува

По Galaxy Bloom сега Galaxy Z Flip се најавува како името на наредниот телефон од Samsung со екран кој се превиткува

Името го најавува Ice universe и е повеќе веројатно од досега најавуваното за кое се веруваше дека е само кодно име кое се користи внатре во компанијата Samsung Најавите досега се дека на 11-ти февруари, кога ќе бидат претставени новите Galaxy S20-ки , Samsung ќе го претстави и својот втор уред со екран кој се превиткува. За разлика од Galaxy Fold,

Кој преклопен смартфон најдобро се продава?

Кој преклопен смартфон најдобро се продава?

Преклопниот смартфон на Huawei, Mate X кој во ноември беше лансиран во Кина, се продава многу добро. Иако цената му е околу 2.400 долари и покрај фактот дека е достапен само во Кина, месечно се продаваат повеќе од 100.000 примероци. Huawei, сè уште не објави кога Mate X ќе биде достапен надвор од Кина, но има информации дека би можел да се појави во

Кој преклопен смартфон најдобро се продава?

Кој преклопен смартфон најдобро се продава?

Преклопниот смартфон на Huawei, Mate X кој во ноември беше лансиран во Кина, се продава многу добро. Иако цената му е околу 2.400 долари и покрај фактот дека е достапен само во Кина, месечно се продаваат повеќе од 100.000 примероци. Huawei, сè уште не објави кога Mate X ќе биде достапен надвор од Кина, но има информации дека би можел да се појави во

Кој телефон на преклоп најдобро се продава?

Кој телефон на преклоп најдобро се продава?

Mate X, преклопниот телефон на Huawei кој во ноември е лансиран во Кина, се продава многу добро. Иако цената му е околу 2.400 долари и покрај фактот дека е достапен само во Кина, месечно се продаваат повеќе од 100.000 примероци. Huawei, сè уште не објави кога Mate X ќе биде достапен надвор од Кина, но има информации дека би можел да се појави во Европа

Huawei продадава 100 000 Mate X уреди на месечно ниво!

Huawei продадава 100 000 Mate X уреди на месечно ниво!

Заедно со Samsung, и Huawei успеа да продаде поголем број на флексибилни смартфони од очекувано... Уште во декември Samsung сподели дека има продадено околу 500 000 Galaxy Fold уреди. Цената на еден ваков уред е околу 2000 долари, што значи дека целосниот приход од Galaxy Fold досега е речиси 1 милијарда долари. Уште една компанија која постигна одличен

HUAWEI, SAMSUNG ИЛИ MOTOROLA: Кој телефон на преклоп најдобро се продава?

HUAWEI, SAMSUNG ИЛИ MOTOROLA: Кој телефон на преклоп најдобро се продава?

Mate X, преклопниот телефон на Huawei кој во ноември е лaнcирaн во Кина, се продава многу добро. Иако цената му е околу 2.400 долари и покрај фактот дека е достапен само во Кина, месечно се продаваат повеќе од 100.000 примероци. Huawei, сè уште не објави кога Mate X ќе биде достапен надвор од Кина, но има информации дека би можел да се појави во Европа