притисни ентер »

Денеска без стуја делови од Илинден
Денеска без стуја делови од Илинден

Денеска без стуја делови од Илинден

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека: Поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска ќе останат следните корисници: -од 08:30 до 15:30 часот, корисниците од селата: Миладиновци, Текија и Дељадровци. (Општина Илинден )

Делови од две скопски општини денеска без струја

Делови од две скопски општини денеска без струја

Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, по добиеното известување од ЕВН, ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија денеска (понеделник) ќе останат следните корисници: -од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с. Градовци. (Oпштина Зелениково) -од 09:00 до 13:00

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од Зелениково и Студеничани. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани,

Најавени неколку прекини на електрична енергија за понеделник и вторник

Најавени неколку прекини на електрична енергија за понеделник и вторник

По добиеното известување од ЕВН, Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје ги известува граѓаните дека поради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија ќе останат следните корисници: На ден 29.11.2021 година (понеделник): од 08:00 до 13:00 часот, корисниците од дел од с. Градовци.Oпштина Зелениково).

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од Зелениково и Студеничани. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани,

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани, делот кон гробиштата, Oпштина Студеничани. Во вторник, без струја ќе бидат корисниците од селата Миладиновци, Текија и Дељадровци

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани, делот кон гробиштата, Oпштина Студеничани. Во вторник, без струја ќе бидат корисниците од селата Миладиновци, Текија и Дељадровци

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од Зелениково и Студеничани. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани,

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од Зелениково и Студеничани. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани,

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Без струја утре дел од Зелениково и Студеничани

Заради технички зафати во дистрибутивната електро мрежа, без електрична енергија утре ќе бидат делови од Зелениково и Студеничани. Како што информираат од Регионалниот центар за управување со кризи, од 8 до 13 часот без струја ќе бида корисниците од дел од село Градовци, Oпштина Зелениково, а од 9 до 13 часот, корисниците од дел од село Долно Количани,