притисни ентер »

Повеќе скопски села и населби утре без струја
Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината на канцеларијата на претседателот на Република Македонија, објектите во близина на кафе-бар „Гнездо“ и објектите во близина на хотел

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината

Неколку скопски населби утре без струја

Неколку скопски населби утре без струја

Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Жителите од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат и жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат корисниците од објектите во околината

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Скопје, 11 октомври 2018 (МИА) - Корисниците од улицата „Димитрие Чуповски“ бр. 1А во општина Центар утре од 8 до 11 часот ќе бидат без снабдување со електрична енергија. Од 8 до 10 часот утре без струја ќе останат жителите од населбата Трубарево, улици со број „2“, „8“, „10“, „12“, „14“, „16“ и „18“. Во периодот од 8 до 15 часот без струја ќе бидат

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Повеќе скопски села и населби утре без струја

Дел од корисниците од селата Бањани, Чучер и Сандево утре од 8 до 15 часот ќе останат без електрична енергија. Во периодот од 8:40 до 14 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улиците „Женичка“, „Коце Металец“, „Гемиџиска“, „Филип Филиповиќ“, „Ташко Караџа“, „Бапчор“, „Лазар Поп Трајков“, „Киро Глигоров“, „Габреж“ и СУГС Панче Арсовски во општина