притисни ентер »

Ја прашавме како за само 3 дена ослабела 5 кг, а еве таа што ни одговори
Ја прашавме како за само 3 дена ослабела 5 кг, а еве таа што ни одговори

Ја прашавме како за само 3 дена ослабела 5 кг, а еве таа што ни одговори

Сигурно сте слушнале за популарниот рецепт, како да се ослободите од вишокот килограми, подуеноста, уморот и задржаната вода во телото и за само три дена да се ослободите од 5 килограми. Во продолжение на текстот сè е објаснето. Причините за задржување на течности во телото може да ги побараме во повеќе состојби, навики или недостатоци во исхраната