притисни ентер »

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи
Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти

Курти не ја прифаќа одлуката на косовскиот Уставен суд за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на косовскиот Уставен суд за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на косовскиот Уставен суд за декретот на Тачи Б.Б. Пред 4 минути Албин Курти / Фото: EPA-EFE/VALDRIN XHEMAJ Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Курти не ја прифаќа одлуката на Уставниот суд на Косово за декретот на Тачи

Косовскиот премиер во оставка Албин Курти ја оцени како неприфатлива одлуката на Уставниот суд на Косово, со која му се призна правото на претседателот на државата да го додели премиерскиот мандат на друга партија освен на онаа која победила на парламентарни избори, јави дописникот на МИА од Приштина. Во коментар на својата страница на Фејсбук, Курти