притисни ентер »

Деловна комбинација во стилот на Аманда Холден
Деловна комбинација во стилот на Аманда Холден

Деловна комбинација во стилот на Аманда Холден

Глумицата и ТВ презентерката Аманда Холден ни даде одлична идеја за деловен стајлинг, кој изгледа доста убаво, а истовремено и удобно. Нежните нијанси кои таа ги искомбинира даваат доза на женственост, а особено убаво им стојат на русокосите. Капутот и оваа есен е во тренд, штити од лад и изгледа апсолутно моќно. Ниту глумицата не можеше да му одолее,

Деловна комбинација во стилот на Аманда Холден

Деловна комбинација во стилот на Аманда Холден

Глумицата и ТВ презентерката Аманда Холден ни даде одлична идеја за деловен стајлинг, кој изгледа доста убаво, а истовремено и удобно. Нежните нијанси кои таа ги искомбинира даваат доза на женственост, а особено убаво им стојат на русокосите. Капутот и оваа есен е во тренд, штити од лад и изгледа апсолутно моќно. Ниту глумицата не можеше да му одолее,