притисни ентер »

Ова е еден од најдобрите форхенди во историјата на тенисот
Ова е еден од најдобрите форхенди во историјата на тенисот

Ова е еден од најдобрите форхенди во историјата на тенисот

Францускиот тенисер Беноа Пер поентираше со форхенд проектил во Ротердам. Беноа Пер е познат како забавен и контроверзен тенисер. Сепак неговото тениско знаење не треба да се оспори. Пер се сретнат со Алијаж Бедене во првото коло и изгуби со 6:2 и 6:4, но го обележи мечот со еден фантастичен потег. Во вториот гем тој го искористи нешто послабиот сервис