притисни ентер »

Honor View 20 има камера од 48 мегапиксели: Ова се фотографиите направени со неа!
Honor View 20 има камера од 48 мегапиксели: Ова се фотографиите направени со неа!

Honor View 20 има камера од 48 мегапиксели: Ова се фотографиите направени со неа!

Во последно време, се почесто гледаме смартфони со голем број камери, како и големи резолуции со кои доаѓаат. Еден ваков уред е и Honor View 20.... Nokia 808 PureView e еден од ретките уреди на пазарот кој доаѓа со камера од 41 мегапиксели, но за разлика од останатите вакви уреди на пазарот, кој имаат мали сензори, уредот на Nokia има голем (за мобилни