притисни ентер »

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка
Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Американската актерка Кристен Стјуарт (28) се здоби со светска слава со улогата на Бела Свон во серијата „Самрак“, а со тогашниот колега Роберт Патинсон (32) беше во љубовна врска и надвор од сетот. По големиот успех со филмската трилогија и двајцата се свртеа кон поамбициозни филмови и посложени улоги, а Кристен во меѓувреме се откажа од мажите. Стјуарт

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Американската актерка Кристен Стјуарт (28) се здоби со светска слава со улогата на Бела Свон во серијата „Самрак“, а со тогашниот колега Роберт Патинсон (32) беше во љубовна врска и надвор од сетот. По големиот успех со филмската трилогија и двајцата се свртеа кон поамбициозни филмови и посложени улоги, а Кристен во меѓувреме се откажа од мажите. Стјуарт

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Американската актерка Кристен Стјуарт (28) се здоби со светска слава со улогата на Бела Свон во серијата „Самрак“, а со тогашниот колега Роберт Патинсон (32) беше во љубовна врска и надвор од сетот. По големиот успех со филмската трилогија и двајцата се свртеа кон поамбициозни филмови и посложени улоги, а Кристен во меѓувреме се откажа од мажите. Стјуарт

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Кристен Стјуарт во романтична прошетка со нова девојка

Американската актерка Кристен Стјуарт (28) се здоби со светска слава со улогата на Бела Свон во серијата „Самрак“, а со тогашниот колега Роберт Патинсон (32) беше во љубовна врска и надвор од сетот. По големиот успех со филмската трилогија и двајцата се свртеа кон поамбициозни филмови и посложени улоги, а Кристен во меѓувреме се откажа од мажите. Стјуарт