притисни ентер »

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки
Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

– Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИОТ ГАС ПАК ВИВНА Висок е цехот за енергетските тензии меѓу Русија и Западот

ЦЕНАТА НА ПРИРОДНИОТ ГАС ПАК ВИВНА Висок е цехот за енергетските тензии меѓу Русија и Западот

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас

Нов раст на цените на природниот гас

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

НОВ СКОК НА ЦЕНИТЕ НА ГАСОТ: Затворањето на вентилите од Русија за Европа го поскапе од 94 пред неколку дена на 104 евра за мегават-час

НОВ СКОК НА ЦЕНИТЕ НА ГАСОТ: Затворањето на вентилите од Русија за Европа го поскапе од 94 пред неколку дена на 104 евра за мегават-час

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании. Овонеделните енергетски тензии меѓу Русија и Западот дополнително ги раздвижија нестабилните енергетски пазари,

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Нов раст на цените на природниот гас по руските рестриктивни мерки

Цените на природниот гас денеска пораснаа откако руската државна компанија Гаспром објави дека повеќе нема да го испраќа тоа гориво во Европа преку гасоводот во Полска поради санкциите наметнати од Москва кон европските енергетски компании.