притисни ентер »

Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога го видела среден и без брада не можела да го препознае
Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога го видела среден и без брада не можела да го препознае

Нејзиниот сопруг не се бричел 15 години, кога го видела среден и без брада не можела да го препознае

ИЗВОР Скопје24 | август 10, 2020 Џош има 38 години, но поради својата брада изгледа како да е стар. Кога ја напуштил воената служба, едноставно престанал да се бричи. Ја негувал својата брада 15 години, се запоставил и со гардеробата, јакната и не ја соблекувал, како и фармерките и своите чизми. На неговата жена Хади таа немарливост почнала сериозно