притисни ентер »

24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица
24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица

24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти поради компликации од коронавирус. Вкупно 446 лица сомнителни и потврдени на Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, голем дел од пациентите се на кислородна поддршка, известува Министерството за здравство. Во последното деноноќие на Интерните

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти поради компликации од коронавирус. Вкупно 446 лица сомнителни и потврдени на Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, голем дел од пациентите се на кислородна поддршка, известува Министерството за здравство. Во последното деноноќие на Интерните

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 24 пациенти, дома се пуштени 38 оздравени

Во ковид центрите во Скопје за 24 часа се хоспитализирани 24 пациенти, дома се пуштени 38 оздравени

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти поради компликации од корона вирусот. Вкупно 446 лица сомнителни и потврдени за Ковид 19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, известуваат од Министерството за здравство. Во последното деноноќие, на Интерните и хируршки клиники имало 5 приеми. Во ковид

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 622 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на Mинистерството за здравство, во болницата во Битола се хоспитализирани 79 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 62 пациенти. На инфективното

24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица

24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти поради компликации од коронавирус. Вкупно 446 лица сомнителни и потврдени на Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, голем дел од пациентите се на кислородна поддршка, известува Министерството за здравство. Во последното деноноќие на Интерните

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 622 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на министерството за здравство, во болницата во Битола се хоспитализирани 79 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 62 пациенти. На инфективното

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 622 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на Mинистерството за здравство, во болницата во Битола се хоспитализирани 79 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 62 пациенти. На инфективното

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 622 пациенти

Во изминатите 24 часа во ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 622 пациенти позитивни и суспектни на коронавирусот. По извештаите на министерството за здравство, во болницата во Битола се хоспитализирани 79 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата во Штип се хоспитализирани 62 пациенти. На инфективното

24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица

24 нови пациенти во ковид-центрите во Скопје, се лекуваaт вкупно 446 лица

Во изминатите 24 часа во ковид-центрите во Скопје се хоспитализирани 24 нови пациенти поради компликации од коронавирус. Вкупно 446 лица сомнителни и потврдени на Ковид-19 се лекуваат на инфективните оддели во главниот град, голем дел од пациентите се на кислородна поддршка, известува Министерството за здравство. Во последното деноноќие на Интерните

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 1068 пациенти

На инфективните одделенија во земјава се лекуваат 1068 пациенти

Во изминатите 24 часа во Ковид центрите во болниците низ земјава е пријавено дека се лекуваат вкупно 622 пациенти позитивни и суспектни на корона вирусот. По извештаите на болниците кои пристигнуваат во Министерството за здравство на дневна основа, во болницата во Битола се хоспитализирани 79 пациенти позитивни и суспектни на Ковид-19. Во болницата